2 Kez Geriye Düşmemize Rağmen Oyunu Bırakmadık

2 Kez Geriye Düşmemize Rağmen Oyunu Bırakmadık

Somaspor Teknik Direktörü Burhanettin Basatemür, 3-2 kazandıkları Sivas Belediyespor maçını değerlendirdi.

2.Lig Kırmızı Grup 10. haftasında konuk olduğu lider Sivas Belediyespor’u Ali Akkuş, Uğur Can ve Yasin Abdioğlu’nun golleriyle 3-2 mağlup eden ve 17 puana yükselen Somaspor, ikinci kez deplasman galibiyeti yaşarken Sivas Belediyespor’un 10 maçlık namağlup serisine de son verdi. Az maliyetle çok iş yapma becerisi gösteren ekibin teknik patronu Burhanettin Basatemür, 90 dakikanın ardından bloğumuza açıklamalarda bulundu.

Zorlu Sivas deplasmanından üç puanla dönmenin kendileri için çok önemli olduğunu belirten Basatemür, ‘’Kazanmak için gittiğimiz Sivas tan bunu başararak döndüğümüz için mutluyuz..” dedi.

 

‘’2 Kez Geriye Düşmemize Rağmen Oyunu Bırakmadık’’

Dokuz haftada sadece bir gol yemiş ve namağlup bir takıma karşı özellikle ikinci yarıda hem iyi oyun hemde çok sayıda gol pozisyonu bulduk. İki defa geriye düşmemize rağmen oyunu bırakmadan devam etmemiz önemliydi. Tüm oyuncularımızı kutluyorum. Çok önemli bir galibiyet aldık. Ancak bu maç bitti ve hemen Cumartesi oynayacağımız Bayburt maçına konsantre olmamız gerekiyor. Onur uzun zaman sonra oynamaya başladı ve onu dikkati kullanmamız gerekiyor. Maçta adele sakatlığı yaşadı. Durumu Salı günü belli olacak. Onun dışında sakat ve cazalı oyuncumuz yok.’’dedi.

Bağlantılı Haberler

Sivas Belediyespor 2-3 Somaspor
Somaspor, Lider Sivas Bld.Spor Deplasmanında
Sivas Bld.Spor Maçımızın Hakemleri Belli Oldu

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN