2.Hafta Puan Durumu, Gol Krallığı ve Detaylar

2.Hafta Puan Durumu, Gol Krallığı ve Detaylar

11 Eylül P.tesi Eloktromekanik-D. Açıkocak arasında ki maçla başlayan Birimler Arası Futbol Turnuvası’nda 2.hafta D. İmamlar ve Sivil Savunma maçıyla sona erdi.

Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu, Ege Linyit İşletmelerinde; Kurum personelleri arasında dayanışmayı, kaynaşmayı ve sosyalleşmeyi arttırmak maksadıyla düzenlenen 1.Birimler Arası Futbol Turnuvasında 1 ve 2.hafta maçları geride kaldı.

Dün (c.tesi) Mali İşler ve Laboratuvar 2 arasında oynanması gereken karşılaşma çeşitli sebeplerden dolayı oynanmadı. Turnuva Komitesi maçla ilgili kararı 25 Eylül Pazartesi günü yapacağı toplantı sonrasında açıklayacak.

Detaylar..

Zevkli, çekişmeli ve bir o kadar da heyecanlı geçen karşılaşmalar sonunda; B-grubunda Destek Hizmetleri, D-grubunda ise Sevk Kontrol çeyrek finale grup lideri olarak gitmeyi garantiledi. Diğer gruplarda sıralama ise aşağıda belirteceğimiz puan tablosunda mevcut.

A-grubunda 16, B-grubunda 34, C-grubunda 6, D-grubunda 15 toplam da ise 71 golün atıldığı 2.hafta karşılaşmalarında, en gollü maç 14 golün atıldığı Kömürgücü-Deniş Açıkocak maçı oldu. En az gol atılan karşılaşma ise; iki golün atıldığı ve 1-1 biten Laboratuvar FC-Sivil Savunma  maçı oldu. En çekişmeli maç 4-3 sona eren Destek Hizmetleri-Eloktromekanik karşılaşması oldu.

En Çok ‘’Gol’’ Diye Sevinen Oyuncu

13 Golün atıldığı Kömürgücü-Açıkocak maçında; en çok ‘’Goll’’ diye sevinen oyuncu 6 golle Kömürgücü’nden Özgür Akalın oldu. Özgür aynı zamanda şuana kadar oynanan karşılaşmalar içerisinde bir maçta en fazla gol atan oyuncu olarak kayıtlara geçti.

Fethiyespor-Somaspor Karşılaşmanın Hakemi Berkay Erdemir

2. Hafta 3 Sarı kart çıktı

2.hafta maçlarında, geçen haftaya göre kart sayısında önemli derecede düşüş oldu. Hakem hocalarımız, 1. hafta 5 sarı kart çıkarken 1 kez de kırmızı kartına baş vurmuştu. 3 sarı kartın çıktığı ikinci hafta maçlarında hakemler kırmızı kartına başvurmadı, buda centilmenlik adına sevindiriciydi.

Gol krallığı

Gol krallığı listesinin tepesinde 8 golle Kömürgücü takımından Özgür Akalın yer aldı. Özgür’ü 4’er golle Abdurrahman Türk (Işıklar Atölye), Ali Akkoç (Destek Hizmetleri), Mustafa Karagöz (Güvenlik), Okan Çolak (Sevk Kontrol), Samet Pamukçu (Eynez FK) ve İlhan Çalışkan (Sivil Savunma)

3’er golle Emre Orhan ve Doğan Say (Sivil Savunma), İsmail Ayçiçek, Onur Şener ve Emrah Efe (Destek Hizmet), Fehmi Duman (Laboratuvar FC), Uğur Bozbay (Eynez FK), Yunus Erol (Pazarlama Satış), Ramazan Mestan (Deniş Açıkocak), Emre Tutan (Eloktromekanik), Serhat Ertürk (Deniş Atölye) izledi.

Puan durumları

Dikkat!

Puan cetveline genel averaj yansımıştır. Grup maçlarının sonunda önce ikili sonra genel averaj kuralı yansıyacaktır. Ayrıca sizlere sunduğumuz veriler bilgi amaçlıdır. Asıl olan Komitenin elinde olan verilerdir..

CEVDET YILDIRIM SOMADASPOR

İkinci hafta böyleydi…

Evet değerli arkadaşlar, sporun kaynaştırıcı ve birleştirici tarafını yakinen hissettiğimiz ilk iki hafta sonunda takımlarımızın düşeni düşürenin kaldırdığı, yenilenin yeneni tebrik ettiği mücadele azmini ve iyi niyetli tutumlarınız ayakta alkışlanacak bir durum olarak değerlendiriyoruz. İlk iki haftada yaşananlar müessesemize yakışır şekilde bu yöndeydi. Bir sonraki hafta yani grup maçlarının sonlanacı hafta da kazasız-belasız, bol gollü, heyecanlı bir o kadarda çekişmeli geçecek karşılaşmalar bizleri bekliyor.. Gelin hep beraber geçen hafta olduğu gibi bu haftanında hemen 👇alttaki videoda geride bıraktığımız, o küçük anılarla haftayı tebessüm ederek sonlandıralım. Selam ve Dua ile..

25.09.2023 Pazartesi Maç Programı

⌚ 19:00 Eloktromekanik-Kömürgücü (Gençlik Merkezi)

⌚ 20:00 Deniş Açıkocak-Koordinasyon Takip (Gençlik Merkezi)

⌚ 22:00 Sosyal İşler-Işıklar Atölye (Azot Çim Saha)

🏆 Tüm Turnuva haberleri için buraya tıklayınız!

somadaspor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN