2.Hafta Maçları 14 Golle Başladı

2.Hafta Maçları 14 Golle Başladı

E.L.İ Birimler Arası Futbol Turnuvasında ikinci hafta heyecanı iki günlük aranın ardından Kömürgücü-Koordinasyon Takip ve Destek Hizmetleri-Deniş Açıkocak karşılaşmalarıyla başladı.

B-grubunu ilgilendiren ve 14 golün atıldığı karşılaşmalarda Koordinasyon Takip, Kömürgücü’nü  4-1,  Destek Hizmetleri’de Deniş Açıkocak’ı 8-1 mağlup etti.

Koordinasyon Takip 4-1 Kömürgücü

İkinci haftanın ilk turnuvanın 11’inci maçı, B-grubunda Azot Çim Saha’da oynandı. İlk maçında Destek Hizmetlerine 4-1 mağlup olan Koordinasyon Takip, ilk maçına çıkan Kömürgücü’nü ilk yarısını 2-0 önde tamamladığı maçta 4-1 mağlup etti. Sertaş Büyükgüney önderliğindeki Koordinasyon Takip’e üç puan getiren goleri: 19 ve 23.dakikalarda Metin Açıkgöz (2), 35.dakikada Gürkan Evdeğiş ve 46.dakikada Sinan Arslan attı. Kömürgücü’nün tek golünü ise 26.dakikada Özgür Akalın kaydetti.

Destek Hizmetleri 8-1 Deniş Açıkocak

Günün ikinci maçı yine B-grubunda oynandı. Bir yanda ilk maçından 4-1’lik galibiyetle ayrılan Destek Hizmetleri, diğer yanda ise 7-0’lık Elektromekanik mağlubiyeti ile başlayan Deniş Açıkocak maçında gülen taraf 8-1’lik skorla Destek Hizmeteleri oldu.

5.dakikada Ali Akkoç, 15 ve 46.dakikalarda Emrah Efe, 18 ve 25.dakikalarda Onur Şenel, 37 ve 50.dakikalarda İsmail Ayçiçek ve 22.dakikada Aytuğ Çelik’in golleriyle sahadan 8-1’lik skorla ayrılan Destek Hizmetleri maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu. Elektromekanik’ten sonra Destek Hizmelerine de farklı mağlup olan Deniş Açıkocak, çeyrek final şansını mucizelere bıraktı. Maçta Deniş Açıkocak adına şeref sayısını kaydeden oyuncu 38.dakikada attığı golle Erhan Sığırtmaç oldu.

NOT: Karşılaşmaya ait📸 görsellere haberin en alt 👇kısmından bakabilirsiniz!

Salı Maçları

⌚ 19:00 Sivil Savunma-Labaratuvar FC (Gençlik Merkezi Saha)

⌚ 20:00 Mali İşler-Işıklar Atölye (Gençlik Merkezi Saha)

🏆 Tüm Turnuva haberleri için buraya tıklayınız!

somadaspor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN