2.Hafta 3.Gün Maçları ve Geri Dönüşler

2.Hafta 3.Gün Maçları ve Geri Dönüşler

Soma Kaymakamlık Futbol Turnuvasında 2.hafta 3.gün maçları oynandı.

İlk maçlarından mağlup ayrılan Kaymakamlık-Hak-İş ve Mühendisler Odası-Mevlana Özel Eğitim Meb mutlak galibiyet için sahaya çıktı. Teiaş Eğitim Tesisleri Sahasında oynanan karşılaşmalarda Hak-İş ve Özel Mevlana Eğitim Meb geriye düştükleri maçta rakiplerini mağlup etmeyi başardılar..

İ.BATUHAN DARÇIN

Hak-İş 4-2 Kaymakamlık

Günün ilk karşılaşması, ilk maçında İmbat Madenciliğe 3-0 mağlup olan Hak-İş ve Polis Gücü’ne 4-0 mağlup olan Kaymakamlık takımları arasında oynandı. Saat 17:00’de başlayan maçta Hak-İş 2-0 geriye düştüğü maçta Kaymakamlığı 4-2 mağlup etti. ONUR SALGIN

Onur Salgın Hattrick ile başladı

İlk maçta iş yerinden izin alamadığı için İmbat Madencilik maçında oynayamayan Hak-İş takımından Onur Salgın, Kaymakamlık maçında hattrick yaptı. Başarılı forvet oyuncusu Kaymakamlık maçında attığı 3 golle takımının galip gelmesinde büyük rol oynarken maçında yıldızı oldu. Hak-İş adına diğer golü Melih Akın uzak mesafeden attı.

SAHA:Teiaş Eğt
HAKEM:İ.Batuhan Darçın
HAK İŞ:Yasin-Tunahan-Ali-Fatih-İlhan-Ertuğ-Ozan-Melih-Onur
YEDEKLER:İrfan, Burak, Mehmet, Erdinç, Baybars
ANTRENÖR:Baybars Kabakoğlu

KAYMAKAMLIK:Ümit-Kadir-Serdar-Oğuz-Fehmi-Yener-Mustafa-Onur-R.Hazar
YEDEKLER:Seyhan, R.Duran, Tarık
TEKNİK SORUMLU:Yener Diştaş
KIRMIZI KARTLAR:Yok
GOLLER:Onur Salgın (3), Melih Akın (Hak-İş), Kadir Duran, Oğuz Akyüz(Kaymakamlık)



HAK-İŞ

Hak-İş Kaymakamlık galibiyeti ile hem çok önemli üç puan aldı hem de olası ikili averajda rakibine üstünlük sağlamış oldu.

BAYBARS KABAKOĞLU

Hak-İş teknik sorumlusu Baybars Kabakoğlu, maçın başında yedikleri gollerle 2-0 geriye düştükleri maçtan müthiş geri dönüşe imza atarak güzel bir galibiyet aldıklarını söyledi: Kabakoğlu, ”İlk yarı 2 tane talihsiz golle maça 2-0 geride başladık. 2-3 tane net pozisyonu gole çeviremedik ancak takımımız 2.yarıya ilk yarıya nazaran daha istekli ve arzulu çıktı. Sıcak havaya rağmen çok iyi mücadele ettik ve golleri bulduk. Hasta ve sakat olarak oynayan, çok büyük özveride bulunan arkadaşlarımız vardı. Tüm takım arkadaşlarımı mücadelelerinden dolayı kutluyorum, Kaymakamlık takımına da bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum.”dedi.



KAYMAKAMLIK

Kaymakamlık iyi başladı kötü bitirdi!

Bir üst tur için önemi çok büyük olan karşılaşmada Kadir Durhan ve Oğuz Akyüz’ün golleriyle 2-0 öne geçen Kaymakamlık, bu skor üstünlüğünü ikinci yarıda koruyamadı ve karşılaşmadan 4-2 mağlup ayrıldı.

KADİR DURHAN

İlk yarıda Hak-İş defansına zor anlar yaşatan ve bir gole imza atan Kaymakamlık takım kaptanı Kadir Durhan, her şey onlar için iyi gittiğini ancak bir anda ibrenin tersine döndüğünü söyledi.

Durhan, ” Tüm turnuva severlere selamlar. Bugün Hak-İş takımıyla zevkli bir müsabaka oynadık. Sonuç istediğimiz gibi olmasa da güzel, mücadele gücü yüksek bir maç oldu. Maça önde baskıyla iyi başladık ve bu baskı sonucu kısa sürede Hak-İş takımının defans hataları ile iki güzel gol bulduk ve ilk yarıyı 2-0 önde kapattık. Her şey bizim için iyi gidiyordu ”bu maçı alacağız” dediğimiz anda kalemizde çok çabuk iki gol gördük ve maç bir anda 2-2’ye geldi. Tabi oyundan çabuk düştük ve bunun üstüne yorgunluk da eklenince iyi oyunculardan kurulu Hak-İş takımı cezamızı kesti. Centilmenlik çerçevesinde bir müsabaka oldu. Hak-İş takımını tebrik ediyorum ve diğer maçlarında başarılar diliyorum.”dedi.

İki takımın oynadığı maçlar

İmbat Madencilik 3-0 Hak-İş
Polis Gücü 4-0 Kaymakamlık

İki takımın bir sonraki maç programı

23.05.2022 P.tesi 18:30 Kaymakamlık T. Odası Teiaş
27.05.2022 Cuma 18:30 Hak-İş-T. Odası Teiaş

NOT: Karşılaşmaya ait resimler  SOMADASPOR Facebook sayfamızda yayınlanmıştır.. Tüm turnuva yazılarına buradan  bakabilirsiniz!

 

FIRAT KONURCE

Mevlana Özel Eğt 4-3 Mühendisler Odası

3.Hafta üçüncü günün son karşılaşması D-grubunda ilk maçlarından mağlup ayrılan Mevlana Özel Eğitim Meb ile Mühendisler Odası arasında oynandı. Zorlu karşılaşmadan gülerek ayrılan taraf 4-3’lük skorla İsmail Erdinç idaresindeki Mevlana Özel Eğitim Meb oldu. MEVLANA ÖZEL EĞİTİM OKULU

Manisa İl Hakemlerimizden Fırat Konurce’nin yönettiği maçta Mevlana Özel Eğitim Meb adına golleri Yusuf Karayeğen (3) ve Recep Özçetin atarken, Mühendisler Odası’nın gollerini ise Onur Bal (2) ve Berkay Canseven kaydetti.

STAD:Teiaş Eğt. Tes.
HAKEM:Fırat Konurce
MÜHENDİSLER ODASI:SinanEmre-Berkay-Mert-Celal-Onur-Seçim-Kaşif-O.Bal
YEDEKLER:Ahmet, Serhat, Recep, Sefa, Çetin, Mehmet, Mahmut
ANTRENÖR:Çetin Akpınar

MEVLANA ÖZEL EĞT MEB:G.Yağcı-Erdoğan–Erdinç-M.Güner-Ömer-Tolga-Yusuf-Fatih-G.Arıkan
YEDEKLER:Engin, Cumhur, Recep, M.özcan, Mesut, Ali
ANTRENÖR:İsmail Erdinç
KIRMIZI KARTLAR:Yok
GOLLER:Yusuf Karayeğen (3), Recep Özçetin (Mevlana Özel Eğt), Onur Bal (2), Berkay Canseven (M.Odası)

 

Yusuf Karayeğen

Yusuf Karayeğen gibi bir golcün varsa…

Mühendisler Odası karşısında üç sefer geriye düşmesine rağmen oyundan kopmayan Mevlana Özel Eğitim Meb, maçın uzatma bölümünde bulduğu golle karşılaşmadan 4-3 galip ayrıldı. Sezonun açılış maçında Müftülük ağlarını iki kez sarsan Yusuf Karayeğen, bu günde Mühendisler Odası karşısında adeta coştu. Yusuf Karayeğen gibi bir golcün varsa, isterse 3-0 geriye düş hiç fark etmez… Başarılı oyuncu, takımı adına attığı 3 gol ile maçın kazanmasında büyük rol oynadı.



ÇETİN AKPINAR

Mühendisler Odası teknik sorumlusu Çetin Akpınar, çok iyi mücadele ettikleri maçtan uzatma bölümünde yedikleri golle mağlup olduklarına çok üzüldüklerini söyledi. Akpınar maç sonu verdiği demeçte şunları söyledi:

”İkinci maçımıza kalecimiz Gökhan Kazancı’nın sakatlığı nedeniyle futbolcumuz Sinan Çoban ile başlamak zorunda kaldık. Bu maçta takım olarak daha iyi mücadele verdik. İlk golü bulduk. Mevlana Özel Eğitim defansımızın bir anlık hatasından golü bularak durumu eşitledi. Karşılıklı atılan gollerde maçın kırılma anı aleyhimize çalınan penaltıydı. Maç 3-3 devam ederken saha içinde çok çekişmeli mücadeleler yaşandı. İki takımda galibiyete çok yakındı. Neticede golü bulup hanesine üç puanı yazdıran rakibimiz oldu. Kendilerini galibiyetlerinden oyuncularımı da mücadelelerinden dolayı kutlarım.”dedi.

MÜHENDİSLER ODASI

Bu maçla gruptan çıkma şanslarını zora soktuklarını da belirten Akpınar, ”Ama her şey bitmiş değil. Son maça kadar mücadelemizi devam ettireceğiz ve umudumuzu koruyacağız.”diye ekledi.

İki takımın oynadığı maçlar

Mevlana Özel Eğitim 3-4 Müftülük
Devlet Hastanesi 4-1 Mühendisler Odası

İki takımın bir sonraki maç programı

26.05.2022 Perşembe 18:30 Mevlana Özel Eğitim-İmbat Ege Linyit
27.05.2022 Cuma 17:00 Soma Belediyesi Mühendisler Odası Teiaş

NOT: Karşılaşmaya ait resimler  SOMADASPOR Facebook sayfamızda yayınlanmıştır.. Tüm turnuva yazılarına buradan  bakabilirsiniz!

19 Mayıs Perşembe Maç Programı

17:00 Milli Eğitim-Sgk-Gib Linyit
18:30 Nakliyeciler-İlçe Tarım Linyit

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN