2.Hafta 2.Gün Maçları Oynandı

2.Hafta 2.Gün Maçları Oynandı

Kaymakamlık Futbol Turnuvası ikinci hafta ikinci gün maçlarına emektar Linyit Stadı ev sahipliği yaptı.

C ve D-grubunu ilgilendiren karşılaşmalar Demirexport-Huzurevi ve Müftülük-Devlet Hastanesi takımları arasında gerçekleşti. Zorlu mücadelelerde Demirexport, Huzurevi’ni mağlup ederken, Müftülük-Devlet Hastanesi maçı golsüz berabere sonuçlandı.

OĞUZ AKYÜZ

Demirexport 7-0 Huzurevi

İlk karşılaşma C-grubunda oynandı. Turnuvaya 6-1’lik ELİ (2) galibiyeti ile süper başlangıç yapan Demirexport, ilk maçına çıkan Huzurevi’ni 7-0 mağlup etti ve ikide iki yaptı. Raşit Çakır önderliğindeki ekibe Huzurevi karşısında farklı galibiyete taşıyan golleri: Metin Şengül (3), İsmail Şarlayan (2), Nedim Öz ve Metin Davşan attı. Metin Şengül ikisi penaltıdan olmak üzere attığı üç golle gol sayısını 5’e çıkardı.

DEMİREXPORT

Rotasyonda dahil yetenekli oyunculardan kurulu mavi-beyazlı ekip üçüncü maçını 25.05.2022 Çarşamba günü Sgk-Gib ile Teiaş Eğitim Tesislerinde oynayacak. Karşılaşmanın başlama saati 17:00

KAMİL KARAKUM

Kamil Karakum’un Sünnet Cemiyeti

Demirexport’un önceki dönemlerde antrenörlüğünü şimdi ise kaleciliğini yapan Kamil Karakum’un sünnet Cemiyet var. Kamil ve eşi Sultan Karakum’un değerli evlatları Mustafa ve Tuna Karakum’un Sünnet Cemiyeti 21 Mayıs Cumartesi günü 13 Eylül Mahallesi Muhtar Ahmet Kurşun Cad. No:38/4 adresindeki evinin önünde yapılacaktır.  Öğle Namazından önce 100 Evler Camiinde Mevlid-i Şerif okutulacaktır. Cemiyet yemeklidir. Kamil ve Sultan Karakum, ulaşamadığı siz değerli misafirleri aralarında görmekten mutluluk duyacaktır.

HUZUREVİ

Huzurevi iyi başlayamadı.

Turnuvaya grubun ve turnuvanın favori takımlarından biri olan Demirexport mağlubiyeti ile başlayan Huzurevi ikinci maçını 21.05.2022 Cumartesi saat 17:00’de Yargı Gücü ile oynayacak Karşılaşmaya Teiaş Eğitim Tesisleri ev sahipliği yapacak.

SAHA:Linyit
HAKEM:Oğuz Akyüz
DEMİREXPORT:M.Ali-Engin-Özgür-Gaci-Raşit-Kemal-Metin-Nedim-Ulaş
YEDEKLER:Bayram, İsmail, Taşi, Metin, Hüseyin, Fatih, Ünver
ANTRENÖR:Raşit Çakır

HUZUREVİ:Faruk-Tolga-Tayfun-Ersan-Ayhan-M.Ali-Celil-M.Oğuz-Bahadır
YEDEKLER:Hüseyin, Rıdvan, Emrah, M.Süler, M.Öztürk, Birol, Olcay, H.ibrahim
TEKNİK SORUMLU:Bahadır Özgen
KIRMIZI KART:Yok
GOLLER: Metin Şengül (3), İsmail Şarlayan (2), Nedim Öz, Metin Davşan (Demirexport)

NOT: Karşılaşmaya ait resimler  SOMADASPOR Facebook sayfamızda yayınlanmıştır..



OĞUZ AKYÜZ HAKEM

Müftülük 0-0 Devlet Hastanesi

Günün ikinci karşılaşması ilk maçlarından galibiyetle ayrılan Müftülük ve Devlet Hastanesi arasında oynandı. Sonucu merakla beklenilen zorlu karşılaşmada futbolun meyvesi olan ”gol” sesi çıkmadı. Karşılaşma başladığı gibi golsüz sonuçlandı. Bu müsabaka aynı zamanda bu ana kadar oynanan 15 karşılaşma içerisinde tek golsüz sonuçlanan maç oldu.

müftülük

Müftülük turnuvanın açılış maçında Mevlana Özel Eğitim Meb’i 5.dakikada yediği golle 1-0 geriye düşmesine rağmen, Ramazan Arslan (2), Galip Karabıyık ve Feryat’ın golleriyle 4-3 mağlup etti. (Geniş detaylara şuradan bakabilirsiniz) Müftülüğün üçüncü maç programı şöyle: 21.05.2022 Cumartesi 18:30 Soma Belediyesi Müftülük Teiaş

RAMAZAN GÜLEGEN

Gülegen, ”Bizim için yenilmemek önemliydi ve yenilmedik”

Müftülük takım kaptanı Ramazan Gülegen maç sonu yaptığı açıklamada zorlu rakibe karşı alınan bir puanda onlar için sevindirici olduğunu söyledi. Gülegen, ”İyi akşamlar herkese.. Zor bir maçı geride bıraktık. Bir kaç yıl önce final oynamış bir takıma karşı 1 puan aslında fena değil. Bizim için yenilmemek önemliydi ve yenilmedik. İlk yarı planladığımız oyunu kurduk aslında ve pozisyonda bulduk ama sonuca ulaşamadık. İkinci yarı ise rakibimiz daha etkiliydi. Müftülük olarak artık averaj takımı olmayacağız ve grubu üst sıralarda bitirip bir adım daha ilerleyeceğiz. Devlet Hastanesi takımına kalan maçlarında başarılar dilerim. Sakatlıksız kazasız maçlar oynamak dileğiyle hayırlı akşamlar.”dedi.



DEVLET HASTANESİ

Devlet Hastanesi ilk maçında Mühendisler Odası’nı Kerim Aslan, Ahmet Kazak, Emin Kabak ve Sait Yurduseven’in golleriyle 4-1 mağlup etmişti. (Geniş detaylara buradan bakabilirsiniz) Devlet Hastanesinin üçüncü maç programı şöyle: 21.05.2022 Cumartesi 15:30 İmbat Ege-Devlet Hastanesi Teiaş

SAHA:Teiaş
HAKEM:Oğuz Akyüz
MÜFTÜLÜK:Murat-Fatih-Hakan-Bilal-Feryat-Muhammed-R.Arslan-R.Gülegen-Galip
YEDEKLER:Yakup, Mustafa, Hasan, Hamza, Lütfulah, M.İlkdoğan, R.Akbaba
ANTRENÖR:

DEVLET HASTANESİ:Şenol-Harun-Kerim-Emrah-Ahmet Kazak-Birol-Kenan-Emin-İsmail
YEDEKLER:Nurullah, Tamer, Hasan, Ahmet, Sefa, Sait, Lütfü
ANTRENÖR:Muzaffer Okyay
KIRMIZI KART:Yok
GOLLER: (Müftülük),  (D.Hastanesi)

NOT: Karşılaşmaya ait resimler  SOMADASPOR Facebook sayfamızda yayınlanmıştır.. Tüm turnuva haberleri için buraya tıklayınız!

18.05.2022 Çarşamba Maç Programı

Saat 17:00 Kaymakamlık-Hak-İş Teiaş
Saat 18:30 M. Odası-Mevlana Özel Eğt Teiaş

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN