2.Hafta, 1 Beraberlik 2 Galibiyetle Veda Etti

2.Hafta, 1 Beraberlik 2 Galibiyetle Veda Etti

Kupada 2.haftanın son maçları, İmbat Egespor-Devlet Hastanesi, Yargı Gücü-Huzurevi ve Soma Belediyesi-Müftülük takımları arasında bugün (c.tesi) oynandı.

Toplam 15 golün atıldığı karşılaşmalarda İmbat Egespor Devlet Hastanesi’ni, Yargı Gücü’de Huzurevi’ni  mağlup etti. Soma Belediyesi Müftülük maçı ise berabere bitti.

Tüm karşılaşmalara ait görseller  ”SOMADASPOR” Facebook sayfamıza yüklenecektir. Ayrıca 2.hafta puan durumu, gol krallığı ve detaylar yarın (Pazar) gün içerisinde sayfada yayınlanacaktır..

M.Cihan Bakkal

İmbat Egespor 6-0 Devlet Hastanesi

İlk karşılaşma D-grubunda oynandı. İki maçta 4 puana sahip Devlet Hastanesi ile bir maçta 3 puana sahip İmbat Egespor arasında oynanan karşılaşmayı İmbat Egespor 6-0 kazandı. Gök mavilileri farklı galibiyete taşıyan golleri  Özkan Öztürk (2), Deniz Kaya (2), Erhan Güleç ve Emin Kara attı.

İMBAT EGESPOR

Güzel bir oyunun ardından Devlet Hastanesini 6-0 mağlup eden İmbat Egespor’da teknik sorumlu Caner Şen, önemli bir rakibe karşı iyi oynayarak 3 puanla ayrıldıkları için mutlu olduğunu belirtti.

CANER ŞEN

Eğitim Tesislerinde oynanan karşılaşmanın ardından bloğumuza maçla ilgili görüşlerini aktaran Şen, “Önemli bir karşılaşma oynadık. Disiplin de üst düzeydeydi. Maç düdüğüyle birlikte oyun üstünlüğünü ele aldık. Erken bulduğumuz gollerle de rakibimizi oyundan düşürdük. Turnuvaya iki galibiyetle kayıpsız devam ediyoruz. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Ayrıca kalbi bizimle atan herkese de şükranlarımı sunuyorum.” ifadelerini kullandı.

DEVLET HASTANESİ

Saat 15:30’da başlayan ve oldukça sıcak havada oynanan karşılaşmada İmbat Egespor’a 6-0 mağlup olan Devlet Hastanesi bu sezonki ilk mağlubiyetini aldı. Maçın hemen başında yedikleri golle oyun disiplininden kopan ve ilk yarıyı 5-0 geride kapatan Devlet Hastanesi, ikinci yarıda biraz derli toplu görünse de karşılaşmadan 6-0 mağlup ayrıldı.

SAHA:Teiaş Eğt.
HAKEM:M.Cihan Bakkal
İMBAT EGESPOR:Aslan-Kağan-Osman-Emin-E.Durdu-E.Güleç-Ahmet-Özkan-Deniz
YEDEKLER:İbrahim, Onur, Mustafa, Çağlar, Muzaffer
TEKNİK SORUMLU:Caner Şen

DEVLET HASTANESİ:Şenol-Harun-Kerim-A.Kanyo-A.Kazak-Kenan-Emin-Sait-Emrah
YEDEKLER:Nurullah, Tamer, Sefa, Hasan, Lütfü, Birol
TEKNİK SORUMLU:Muzaffer Okyay
KIRMIZI KARTLAR:Yok
GOLLER: Özkan Öztürk (2), Deniz Kaya (2), Erhan Güleç, Emin Kara (İmbat Ege)

KERİM UZUN

Yargı Gücü 4-1 Huzurevi

Günün ikinci karşılaşması C-grubunda oynandı. İlk maçında SGK’yı 10-1 mağlup eden Yargı Gücü ile, Demirexport’a 7-0 mağlup olan Huzurevi Teiaş Eğitim Tesislerinde ikinci maçlarına çıktılar. Furkan Arslancan’ın dört gol atıp yıldızlaştığı maçı kazanan taraf 4-1’lik skorla Yargı Gücü oldu.

YARGI GÜCÜ

Huzurevi gibi bir takımı farklı mağlup etme başarısı gösteren Ufuk Nayman yönetimindeki kırmızı-siyahlılar, etkili oynadıkları karşılaşmada elde ettikleri farklı skorla uzun yıllar sonra katıldıkları turnuvada ikide iki yaparak otoriterlerden geçerli not aldılar.

UFUK NAYMAN

Defansta yerinde ve zamanında yaptığı hamlelerle Huzurevi forvetine tek golün haricinde şans tanımayan Yargı Gücü takımın başarılı kaptanı Ufuk Nayman, bloğumuza maça dair yaptığı açıklamada şunları söyledi:

”Maç öncesi sakat ve hasta arkadaşlarımız vardı. Maça bende dahil olmak üzere iki arkadaşım da sakat çıktık. Maç öncesi oyun planımız vardı. Bu planımızı ilk yarı da sahaya yansıtamadık. İkinci yarıya inanarak başladık ve maçtan farklı galip ayrıldık. Mutluyuz. Mücadeleci bir takımız, iyi bir golcüye ve kaleciye sahibiz.’’

Sakat ve hasta oyuncuların dönmesiyle daha alternatifli bir kadroya sahip olacaklarını vurgulayan başarılı kaptan, ”İnşallah bir sonraki maçımızı da eksik oyuncularımızın katılımıyla kazanıp kayıpsız yolumuza devam etmek istiyoruz.’’dedi.

FURKAN ARSLANCAN

Yargı Gücü, ilk maçlarında Sgk-Gib takımını 10-1 mağlup ederken oynadığı pozitif futbolunu 6 güzel golle süsleyen Furkan Arslancan, bugünde Huzurevi karşısında adeta coştu. Başarılı forvet takım arkadaşlarına ”Topu bana atın gerisini karışmayın” dedi ve atılan topları dört kez Huzurevi fileleriyle buluşturarak, maçın yıldızı oldu.

Ayhan Çakır’ın mükemmel golüyle beraberliği yakalayan Huzurevi, Furkan Arslancan’ı tutamayınca karşılaşmadan farklı skorla mağlup ayrılmak zorunda kaldı.

SAHA:Teiaş Eğt.
HAKEM:Kerim Uzun
YARGI GÜCÜ:İdris-Şerif-Ali-Semih-Gürkan-Savaş-Ufuk-Sinan-Furkan
YEDEKLER:Ercan, Fatih, Selim
TEKNİK SORUMLU:Ali Öztürk

HUZUREVİ:Faruk-Tolga-Tayfun-Ersan-Ayhan-M.Ali-Celil-M.Oğuz-Bahadır
YEDEKLER:Hüseyin, Rıdvan, Emrah, M.Güler, M.Öztürk, Birol, Olcay, H.İbrahim, Serkan, Kadir
TEKNİK SORUMLU:Bahadır Özgen
KIRMIZI KARTLAR: Yok
GOLLER: Furkan Arslancan 4  (Yargı Gücü), Ayhan Çakır (Huzurevi)

İ BATUHAN-DARÇIN

Müftülük 2-2 Soma Belediyesi

İkinci haftanın ve günün son karşılaşması, D-grubunda oynandı. Bu maç öncesi iki maçta 4 puanla ikinci sırada yer alan Müftülük ve bir maçta bir mağlubiyeti bulunan Soma Belediyesi  karşılaştı.

SOMA BLD

Soma Belediyesinden Sedat Boy, Veli Çoban ve Remzi Paşalı’nın kırmızı kart gördüğü müsabaka karşılıklı atılan gollerle 2-2 berabere sonuçlandı.

MÜFTÜLÜK

Karşılaşmada golleri: Müftülük adına Ramazan Gülegen ve Galip Karabıyık, Soma Belediyesi adına ise  Özgür Şen ve Oğuz Bilal kaydetti.

 

RAMAZAN GÜLEGEN

Soma Belediyesi ile 2-2 berabere kalan ve maçta takımı adına bir gole imza atan takım kaptanı Ramazan Gülegen, karşılaşma ile ilgili olarak yaptığı açıklamada: ‘’Herkese iyi akşamlar. Maçı yorumlayacak olursak oyun 9’a 9 iken aslında gayet iyiydi. İki takımda bir şeyler yapmaya çalışıyor, zorluyor, pozisyona giriyordu. Ne zamanki rakibimizin kalecisi kırmızı kartla oyun dışı kaldı o zaman daha fazla kapanıp top şişirmeye başladılar ki buda bizim işimize gelmedi.’’dedi.

Rakibin bir kişi eksik kalmasını ‘’Lehimize gibi görünen durum aslında aleyhimize oldu bu krizi iyi yönetemedik. İlk yarının son dakikasında uzaktan sekerek gelen topla devreye önde giren Belediye takımı ikinci yarı tamamen kapanıp, skoru tutmaya çalıştılar. Biz beraberliği bulup tam üstümüzdeki stresi atıp baskı yapacakken kalemizde ikinci golü gördük maalesef. İstediğimiz gibi olmadı. Sakin kalamadık. Önümüzdeki maçlara bakacağız artık. Belediye takımına kalan maçlarında başarılar diliyorum. Grubu en iyi yerde tamamlama gayretimizi yitirmiş değiliz. Bir hedefimiz var ve ona ulaşacağız inşallah.’’diye değerlendirdi.

SAHA:Teiaş Eğt.
HAKEM:İ.Batuhan Darçın
MÜFTÜLÜK:R.Akbaba-Tuncer-Fatih-Hakan-Feryad-Muhammed-Mustafa-R.Gülegen
YEDEKLER:Lütfullah, Bilal, R.Arslan, Galip, Hasan, Turgut, Hamza, Murat
TEKNİK SORUMLU:Ramazan Gülegen

SOMA BLD:Sedat-Özgür-Erol-Mustafa-Durmuş-Veli-Oğuz-Salim-Yücel
YEDEKLER:Emre, Ahmet, Necati, Haydar, M.Aydın, Hüseyin, Kamil, Ömer, Semih
TEKNİK SORUMLU:Remzi Paşalı
KIRMIZI KARTLAR: Sedat Boy, Veli Çoban, Remzi Paşalı (Soma Bld)
GOLLER: Ramazan Gülegen, Galip Karabıyık (Müftülük), Özgür Şen, Oğuz Bilal (Soma Bld)

23 Mayıs Pazartesi Maç Programı

Saat 17:00 Yeni Anadolu-İlçe Tarım Teiaş
Saat 18:30 Kaymakamlık-Ticaret Odası Teiaş

Tüm turnuva haberlerine buraya tıklayarak bakabilirsiniz..

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN