2.Günün Karlı Takımı Sosyal İşler Oldu

2.Günün Karlı Takımı Sosyal İşler Oldu

Ege Linyitleri İşletmesi Birimler Arası Futbol Turnuvasının ikinci gününde C-grubunda Işıklar Atölye-Laboratuvar 2 ve Sosyal İşler-Mali İşler maçları oynandı.

Soma Gençlik Merkezi Tesislerinin ev sahipliği yaptığı karşılaşmalarda Sosyal İşler, Mali İşler’i 5-1 mağlup ederken, Işıklar Atölye Labaratuvar 2 maçı 3-3 berabere sonuçlandı.

Işıklar Atölye 3-3 Laboratuvar 2

Manisa İl Hakemlerinden Yunus Erol’un düdük çaldığı ilk karşılaşma C-grubunda yer alan Işıklar Atölye ve Laboratuvar 2  takımları arasında oynandı. Grupta Labaratuvar ve Sosyal İşler takımlarıyla beraber var olma savaşı veren iki takımın mücadelesi gol düellosu şeklinde geçti.

7.dakikada Labarutuvar 2 takımından Murat Eren’in golüyle 1-0 geriye düşen Işıklar Atölye, 19.dakikada Abdurrahman Türk, 22.dakikada ise Murat Cin’in golleriyle 2-1 öne geçti. 25+3’te Celal Afacan attığı golle ilk yarının skorunu belirledi:2-2

Işıklar Atölye, 29.dakikada Murat Cin’in golüyle tekrar bir farklı üstünlüğü yakaladı:3-2

Maçta son sözü 34.dakikada Labaratuvar 2’de Özkan Pekuz söyledi ve gol düellosu şeklinde geçen maçın skoru: Işıklar Atölye 3-3 Labaratuvar 2 şeklinde oldu.

Sosyal İşler 5-1 Mali İşler

Günün ikinci maçı yine C-grubunda Sosyal İşler ve Mali İşler takımları arasında gerçekleşti. Saat 20:00’da başlayan maçı Yunus Erol yönetti.

Sosyal İşler, rakibine göre oldukça hareketli ve hızlı oynayıp, final vuruşlarında da başarılı olarak bu kritik maçı 5-1 gibi farklı skorla kazanmayı başardı.

Mali İşler karşısında Sosyal İşler’i farklı galibiyete taşıyan golleri: Ertuğ Elmas (2), Erdinç Özben, Emre Erdenk ve Mehmet Tuzcu kaydetti. Mali İşler adına maçta tek golü Serkan Gönlüaçık atarken, 50.dakikada Veli Avcı kırmızı kart gördü.

Çarşamba Maç Programı

Saat 20:00 Eynez Fk-Geventepe

Saat 19:00 Pazarlama Satış-Sevk Kontrol

Tüm Turnuva haberleri için buraya tıklayınız!

somadaspor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN