2.Amatör Küme Play-Off Eşleşmeleri Belli Oldu.

2.Amatör Küme Play-Off Eşleşmeleri Belli Oldu.

2018-2019 Manisa 2.Amatör Küme A-B-C-D-E-F-G ve H-grubunda normal sezonu ikinci sırada tamamlayan takımları Play-Off heyecanı sardı.

SOMADASPOR

Toplamda Sekiz takımın mücadele edeceği Play-Off maçları 2 Haziran tarihlerinde tarafsız sahalarda oynanacak.
Gruplarında ikinci sırayı alan takımların, çekilen kura sonrasında yapacağı tek maç eleme usulü ile kazanan dört takım Manisa 1.Amatör Küme biletini kapacak.

POMAKLARA ZORLU RAKİP!
E-Grubunu 12 maçta 9 galibiyet, 1 beraberlik, 2 mağlubiyet ve 28 puan toplayarak 2.sırada tamamlayan Turgutalp Gençlikspor’un Play-Off’taki rakibi, G-grubunda 33 puan ve averajla lider Eşmelilerin ardından 2. sırada yer alan Alaşehir Yeni Mahallespor oldu. Karşılaşma 2 Haziran Pazar günü Saat 16:30’da Manisa Ertuğrul Dilek sahasında oynanacak.  Play-Off’taki diğer eşleşmeler ise şöyle:

2 Haziran Pazar Saat 14:00 Sekiz Eylül Sahası
Kayapınar Çevikspor-İmam Hatipliler Gençlikspor

2 Haziran Pazar Saat 16:30 Atatepe Sahası
Hamzabeylispor-Salihli Kurtuluşspor

2 Haziran Pazar Saat 14:00 Sekiz Eylül Sahası
Turgutlu Esnafspor-Medar

Turgutalp Gençlikspor’a Play-Off’larda başarılar dileriz..




Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN