19 Golün Atıldığı Maçlarda, Huzur Evi ve Nakliyeciler Galip Geldi.

19 Golün Atıldığı Maçlarda, Huzur Evi ve Nakliyeciler Galip Geldi.

Turnuvanın 3.hafta 2.gününde B-grubunda yer alan ve bir puanı bulunan Manisa Büyükşehir Belediyesi ile henüz puanı bulunmayan Huzurevi, D-grubunda iki puanı bulunan Nakliyeciler ve henüz gol ve puanlarla tanışamayan Karaelmas takımları karşı karşıya geldi.

TFF Tesislerinde oynanan ve 19 kez filelerin havalandırıldığı karşılaşmalarda, Huzur Evi ve Nakliyeciler rakiplerini mağlup etti.

 

ESAME LİSTELERİNİ YAZAN ARKADAŞLAR!
Turnuvanın genelinde Esame listelerini yazan arkadaşlar, inanın yazdığınız isimleri okuyabilmek için göbeğimiz ters geliyor(!) Sonra takım arkadaşlarınız bizlere ‘’ Ya hocam! Benim ismini yanlış yazmışsın’’ gibi serzenişte bulunuyorlar. Lütfen! Esame listelerini yazan arkadaşlar, daha okunaklı yazmaya özen gösteriniz, bizde hata yapmamaya çalışalım..

Karşılaşmalara ait fotoları görmek için buraya tıklayınız!

HUZUR EVİ 6-2 MANİSABÜYÜKŞEHİR BLD
Günün ilk karşılaşması B-grubunda son iki sırayı paylaşan Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Huzurevi takımları arasında oynandı.Huzur Evi karşılaşmadan 6-2 galip ayrıldı.
HUZUR EVİ İKİNCİ YARIDA FARKA GİTTİ
Manisa Büyükşehir Belediyesi karşısında iki kez geriye düşen Huzur Evi maçtan kopmadı ve, Emrah Kayalar (2), Celil Asar, Tayfun Açıkgöz ve Serkan Torbalı’nın golleriyle karşılaşmadan 6-2 galip ayrıldı. Bu sonuçla Huzur Evi puanını 3 yaptı ve 1 puanda kalan rakibini son sıraya itti.
MANİSA BÜYÜKŞEHİR BLD GALİBİYETİ KORUYAMADI!
Huzur Evi karşısında; Alex ve Mustafa Yıldız’ın golleriyle iki kez öne geçmelerine rağmen galibiyeti koruyamayan Büyükşehir Belediyesi, dalga dalga gelen Huzur Evi ataklarında 6 kez meşin yuvarlağı filelerinden çıkarmak zorunda kaldı.Bir önceki Termik maçında ikinci yarıda sergiledikleri pozitif futbol yerini bu maçta; çaresiz, meşin yuvarlağı kendi ağlarından alan takım huviyetine bürümüş!
SAHA:Tff
HAKEM: M.Ali Elver
HUZUREVİ: Ersan-Celil-Ayhan-Rıdvan-Tayfun-Mehmet-Abdullah-Süleyman-İlker
YEDEKLER:Mustafa,Serkan,Emrah,Mustafa,Durmuş,Ramazan,Ercan,Ramazan

B.ŞEHİR BLD:Çetin-Okan-Halil-Kamil-İsmail-Ergün-Hüseyin-Şevki-Alex
YEDEKLER: Ümit,Hasan,İbrahim,Mustafa,Ersagun,Burak,Ş.Elmas,Şahin
KIRMIZI KART:Yok
GOLLER: Emrah Kayalar (2), Celil Asar, Tayfun Açıkgöz, Serkan Torbalı (Huzurevi),Alex, Mustafa Yıldız (Manisa B.Şehir)NAKLİYECİLER 9-2 KARAELMAS
Günün ikinci karşılaşması D-grubunda yer alan Nakliyeciler ve Karaelmas takımları arasında oynandı.Karşılaşmadan 9-2’lik skorla galip ayrılan taraf Nakliyeciler oldu.
NAKLİYECİLER, 3 PUANI 9 GOLLE ALDI!
Oynadığı iki karşılaşmadan beraberlikle ayrılan Nakliyeciler, üçüncü maçında üç puanla tanıştı..Mavi-siyahlılar, Bülent Sözüer (2), Gürkan Özdemir (2) ve Alper Özgün’ün 5 gol atıp yıldızlaştığı karşılaşmadan 9-2 galip ayrıldı. Beş gol atan Alper Özgün, attığı bir birinden güzel gollerin yanı sıra kaçırdığı inanılmaz gollerle maça damga vurdu.
KARAELMAS GOLLE TANIŞTI!
Bu maçın öncesinde oynadığı iki karşılaşmada gol atma başarısı gösteremeyen Siyah-beyazlı ekip, Nakliyeciler karşısında bir ara 2-2’lik skoru yakalasa da yetmiş dakikanın sonunda sahadan 9-2 mağlup ayrıldı.Kaleci İrfan Yeşilyurt dokuz gol yemesine rağmen, yaptığı inanılmaz kurtarışlarla ön plana çıkan oyuncu oldu.

SAHA:Tff
HAKEM: M.Ali Elver
NAKLİYECİLER:Yasin-Bilal-Tamer-İ.Burak-Hasan-Gürkan-Avusturya-Bülent-Alper
YEDEKLER:Erdoğan,İsmail,Seyfettin,Metin

KARAELMAS:İrfan-Emrah-L.İnal-Engin-Erkan-Atilla-Orhan-Onur-Ahmet
YEDEKLER: Mustafa,Fatih,Cem
KIRMIZI KARTLAR: Yok
GOLLER: Alper Özgün (5), Bülent Sözüer (2),Gürkan Özdemir (2) (Nakliyeciler),Atilla Kandemir, Onur Bal (Karaelmas)

 

29 MART PERŞEMBE MAÇ PROGRAMI
29.03.2018 Perşembe 16:30 Demir Export-Maden-İş Tff
29.03.2018 Perşembe 18:00 Eğitim Gücü-ELİ (1) Tff

Tüm turnuva haberlerine buraya tıklayarak bakabilirsiniz..



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

1 YORUM

  1. Avatar
    Halil ibrahim bahadır

    Hey guzel insanlar huzur evi taraftarlari . Sizler bu turnuvanin vazgecilmez guzelliklerisiniz . Allah sizi başımızdan eksik etmesin. Tesekkurler size kattıgınız guzel renkliliklerinden dolayı .
    Tesekkurler mudurum yine aramizda oldugunuz ićin

YORUM YAZIN