1881 Ata Masterler 1-3 Bora Masterler

1881 Ata Masterler 1-3 Bora Masterler

Geçen haftayı evinde grubun güçlü takımlarından Ege Üniversite Sağlıkgücü Masterler mağlubiyeti ile kapatan Bora Masterler, İzmir’de 1881 Ata Masterlerin konuğu oldu.

Ege Masterler Ligi D-Grubu 12. hafta mücadelesinde grubun güçlü takımlarından 1881 Ata Masterler’e konuk olan Bora Masterler, maç genelinde sergilemiş oldukları akıllı ve disiplinli futbol kurgularıyla karşılaşmayı 3-1 kazanmasını bildiler.

Karşıyaka Efsaneler Stadı’nda oynanan  maçta sahaya: Şenol-Keke-Mustafa-Onur-Uğur-Cenk-Mehmet-Faik-Osman-Emrah ve Salih on biri ile çıkan Soma 13 Eylül Bora Masterler, rakibini Salih Marangoz (2) ve Emrah Cantürk‘ün golleriyle 3-1 mağlup etti.



Ligin ilk devresinde Soma’da oynanan karşılaşmada 1881 Ata Masterler, her iki yarıda Emin Taşlıyük ve Özgür Çertel’in ayağından bulduğu gollerle 2-0 galip ayrılmıştı (Maçın geniş detaylarına buradan bakabilirsiniz)

Haftayı 3-1’lik 1881 Ata Masterler galibiyeti ile kapatan Bora Masterler ligin 12.haftasında Linyit Stadı’nda Sarnıç Masterleri konuk edecek. Ligin ilk yarısında İzmir’de oynanan maçı Soma 13 Eylül Bora Masterler, Emrah Cantürk (2), Faik Ay ve Cenk Çivi’nin golleriyle 4-3 kazandı..(maçın geniş detaylarına şuradan bakabilirsiniz)

Bravo takım

Bravo takım

Yeni kurulmalarının yanında kısıtlı kadro ile maçlara çıkan; 11 maçta 5 galibiyet, 2 beraberlik ve 4 mağlubiyetle 17 puan toplayarak 3.sıraya yerleşen Bora Masterler takımını kutluyorum. Gerçekten Bora Masterler takımı tüm övgüleri hak ediyor.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN