18 Günde 5 Maç Oynayabiliriz!

18 Günde 5 Maç Oynayabiliriz!

Önümüzdeki hafta hem kupa hemde lig maçları başlıyor..
Önce Çarşamba günü Türkiye Kupası 1.Eleme maçı, Pazar 1.hafta lig maçı, Cumartesi 2.hafta lig maçı , Salı veya Çarşamba Türkiye Kupası 2.tur maçı, Pazar günü tekrar lig maçı..

SOMADASPOR

2019-2020 sezonuna Türkiye Kupası 1. Tur Eleme maçında 28 Ağustos Çarşamba günü Konya’nın Bölgesel Amatör Ligdeki temsilcisi Akşehirspor ile Atatürk Stadında oynayacağımız karşılaşma ile başlıyacağız. Sonrasında ise hafta sonu İstanbul deplasmanında Halide Edip Adıvarspor ile 3.Lig 3.Grubun ilk hafta maçını oynayacağız.

Altı gün sonra Malatya Yeşilyurt Belediyespor‘u ligin 2.haftasında evimizde konuk edeceğiz.. Akşehirspor’u kupadan elememiz halinde (aksini düşünmüyoruz) 10-11-12 Eylül’de 2.Tur Eleme kupa maçı oynayacağız. Ardından 15 Eylül’de Gölcükspor ile 3.hafta lig maçına çıkacağız..

Yani baktığımızda alışık olmadığımız ve yoğun geçecek 5 maçlık maç trafiği.. Uzun yıllar sonra çıktığımız bu arenada, önceliğimiz lige tutunmak olmalı. Ama Türkiye Kupasında çektiğimiz avantajlı kurayı da fırsat bilip değerlendirmek lazım.. Bu fırsatı değerlendirmekte bizim elimizde.. Ümit ederiz bir süprize mahal vermeden sakatsız-belasız önce bu turu sonrada ligi kayıpsız geçeriz..SİYAH-BEYAZ DEVAM..


Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN