14 Eylül Master 2-3 Soma Master

14 Eylül Master 2-3 Soma Master

Sezonun ilk üç haftasına çok kötü bir başlangıç yapan Soma Master, son iki haftayı galibiyetlerle kapatarak çıkışını sürdürdü.

Ligin 5.haftasında 14 Eylül Masterler ile deplasmanda karşılaşan Soma Master rakibini 3-2 mağlup etmeyi başardı.

FOTO-HABER:Fevzi Ok

Soma Masterlar Son Dakikada Güldü…

Iki takım maçın başında birbirlerini tartarak oynamaya başladiklari maçta orta saha mücadelesi olarak geçilen ilk 20 dakikada ev sahibi biraz daha etkili olsada Soma Masterlar dakika 25 de kullanılan kornerde arka direkte boş kalan Cesurun ağlara gönderdiği gol ile 1 0 öne gecmis oldu. Somaspor ayağa top oynamaya hızlı atağa çıkmaya calistigi bir posizyonda dakika 30 gösterirken orta sahada kaptarilan topta hızlı gelişen 14 Eylül Masterlar atağında top ağlarla buluşunca ilk devrede başka posizyonda olmayınca iki takım soyunma odasına beraberlikle gitti

Ikinci Yarı Inanılmaz Ruzgar çıktı Soma masterlar adına şansızlık yaşandı rüzgara karşı oynamak zorunda kaldılar ancak maça ilk yarı nazaran hızlı bir giriş yapan Soma masterlar 48 dakikada rakip yarisahasi caprazindan kazanılan faul atışı da arka bom boş kalan Halil takımınin ikici golünü atarak skoru Soma Masterlar adına skoru 2 1 e getirdi.

Sonraki dakikalarda rüzgarıda arkasına alan 14 Eylül Masterlar ceza sahasına uzun toplarla çıkmaya başladılar. Dakikalar 69’u gösterdiğinde Soma Masterlar ceza sahasına yapılan ortada 14 Eylül Masterlar oyuncusu rüzgarla beraber topa yükselmeye çalışırken, kafa topuna çıkmak isteyen Soma Masterlar oyuncusu Cesur’un ayağına bastı. Cesur acı içinde kıvrandı. Soma Masterlar defansı faul diye durdu ama hakem ”görmedim” dedi. Cesur’un arkasında bom boş kalan 14 Eylül Masterlar oyuncusu topla buluştu arkadaşına ”alda at” pası verdi pozisyon gol oldu hakem golü verince skor 2 2’ye geldi.

Soma Masterlar oyuncuları hakeme çok itiraz etsede hakemin kararı değişmediği gibi rakip oyuncu ”bastım ancak arkamda olduğunu görmedim, isteyerek olmadı” deyince Soma Masterlar oyuncuları hakeme daha çok kızdı.

Son Sözü Erol Tör Söyledi…

Maç tam bu skorla biticek derken dakikalar 80.dakikada gol geldi. Ceza sahası içinde topla buluşup çok soğukkanlı bir şekilde topu kalecinin soluna çok güzel vuruşla ağlarla buluşturan, bu sene sakatlığından dolayı geride kala 4 maçta arkadaşlarının yanında bulunamayan ”Erol Tör” son sözü söyleyip çok anlamlı bir gol ile takımına altın değerinde 3 puanı kazandırmış oldu

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN