12 Eylül Kurtuluş Masterler Turnuvası 7 Golle Başladı

12 Eylül Kurtuluş Masterler Turnuvası 7 Golle Başladı

Kırkağaç Belediyesi ve Kaymakamlığın, Kırkağaç’ın Kurtuluşuna özel olarak düzenlediği ”12 Eylül Kurtuluş Masterler Turnuvası” bugün startını verdi.

Akhisar Master, Kırkağaç Master, Soma Master ve Saruhanlı Masterlerin katıldığı turnuvada ilk maç Kırkağaç Master ve Akhisar Master arasında oynandı.(Karşılaşmanın estantenelerine haberin en altından bakabilirsiniz)

SUAT GÜNDOĞAN

Açılışı Büyükköse, Gedüz ve Berber YaptıAçılışı Büyükköse, Gedüz ve Berber Yaptı

10 Eylül Cuma günü Kırkağaç Şair Eşref Stadı’nda oynanan karşılaşmanın başlama vuruşunu Kırkağaç Kaymakamı Murat Büyükköse, Belediye Başkanı Yaşar İsmail Gedüz ve  23.24 ve 25.dönem Ak Parti Manisa Millet Vekili Recai Berber yaptı.

Saat 18:00’da başlayan ve Master ruhunun sergilendiği mücadelede Kırkağaç Masterler üstün oynadıkları karşılaşmayı 7-0 kazandı.

Kırkağaç Kaymakamı Murat BüyükköseKaymakam Büyükköse’den Futbol Resitali

Kırkağaç Kaymakamı Murat Büyükköse’ninde oyunda kaldığı süre futbolun inceliklerinden örnekler sunduğu karşılaşmada, Akhisar Masterler finale; Durmuş Ateş (3), Nurullah Yeşil (2), Yunus Cezayir ve  Erkan Demir’in golleriyle gitti.

Rakip Yarın Belli OluyorRakip Yarın Belli Oluyor

Akhisar Masterler’i 7-0 mağlup eden Kırkağaç Masterler, yarın oynanacak olan Soma Master-Saruhanlı Master galibiyle Pazar günü finalde karşı karşıya gelecek.

AKHİSAR MASTERLERKırkağaç Master 7-0 Akhisar Master

STAD: Kırkağaç / Şair Eşref
HAKEMLER:Ercan Soylu-Evren Alkan-Şener Seçkin
KIRKAĞAÇ MASTER:Soner-Zafer-Adem-Cesur-Songül-Erkan-Erol-Yunus-Murat-Durmuş-Hüseyin
YEDEKLER:E.Demir, Karabulut, Y.Çakır, Sedat, Nurullah
ANTRENÖR:Ali Angı

AKHİSAR MASTER:İlkay-Suat-Hüseyin-Rızay-Önder-Ercan-Özkan-Demirali-Bircan-Engin-Serkan
YEDEKLER:Nihat, Hüseyin, Şentürk, E.Erşahin, Musa
ANTRENÖR:Şentürk Karabak
GOLLER: Durmuş Ateş (3), Nurullah Yeşil (2), Yunus Cezayir,  Erkan Demir (Kırkağaç Master)

HAKKI GÜLTEKİN

Bağlantılı Haberler:

Soma Masterler Kırkağaç Turnuvasına Katılacak

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN