10 Yıllık Futbol Turnuva Enleri

10 Yıllık Futbol Turnuva Enleri

Mahallenin Delisi Laz İbo, Kaymakamlık Futbol Turnuvasında geçen hafta oynanan grup eleme maçlarının ardından, çeyrek finale kadar olan aradaki boşluğu değerlendirmek için ”Yılların Enleri” karması yapmış.

Her zamanki gibi noktası ve virgülüne dokunmadığımız Laz İbo’nun üşenmeden yaptığı ”Yılların Enleri, Al Star” karmasına, anlam katmak için görsellerle küçük dokunuşlar yaptık. Bu arada bilenler bilir bilmeyenler için ”Kim bu Mahallenin Delisi?”ne cevap arıyorsanız  buraya tıklayınız!

YILLARIN ENLERİ ALLSTAR

Evet hazır turnuvamızda bi kaç günlük boşluk varken uzun zamandır nasıl yapsam dediğim düşündüğüm kadroyu kurmak istedim. Emin olun bu konuda bana katılıp katılmamak sizin düşünceniz. Umrumda da değil açıkçası😀 Senelerdir bütün maçları izlemeye çalışdım.. Ve izlenimlerim sonucunda bu kadroya karar verdim.
Herkesin kafasında başka kadrolar başka kişiler hatta eksikler olabilir saygı duyarım.
Turnuvamızda son 5 ila 10 yıl içinde şampiyonluk yaşamış yada az farkla kaçırmış ama turnuvaya damga vuran, bi şekilde turnuvamızda iz bırakmış renk katmış yılların enleri all star şöle..

KALECİ : KADİR DURHAN

Termik santraliyle şampiyonluk yaşamış 3. ve 4. olmuş heybesi başarılarla dolu, bi okadar efendi herkesin saygı duyduğu takımı adına çok kritik kurtarışlarla maç almış bi isim tebrikler KAPO..
MEHMET BİLAL

ONUN yedeği de Soma Kömürleriyle, şimdide Yeni Anadolu takımıyla başarıdan başarıya koşan BIYIKLI BİLAL. En az kapo kadar başarılı file bekçisi kardeşimizi yürekden alkışlıyorum.



YÜCEL DURALİ

STOPER :

Denince akla hemen onun adı gelir YÜCEL YÜCEL YÜCEL. Oda imbatda senelerce kupa kaldırdı yerini kimselere bırakmadı, turnuvanın gördüğü en sağlam stoperlerden tebrikler adam gibi adam Yücel kardeşim.

ÇİLLİ MEHMET

ONUN yedeğide, yedek yazdığım için kızacak kesin ama 😀iki farklı takımda (Huzurevi ve Geventepe) kupa kaldıran ÇİLLİ reis. şuanda hocalıkla ve kalecilikle kupa peşinde bunuda başarırsa turnuva tarihinde ilki gerçekleşdirecek hem oyuncu hem hoca olarak kupa kaldıran ilk adam olacak. Bunu ben istiyodum ama oynamayı bırakamıyorum bi türlü 😀 başarılar abim..



CEVDET YILDIRIMDEFANS :

CEVDET YILDIRIM Yıllarca başarılı bi şekilde eli ile turnuvaya renk kattı. Kupalar aldı yetmedi şimdide kahrımızı çekiyo saygılar ve alkışlar güzel abimize..

TARKAN BAYRAM ELİ

ONUN YEDEĞİ DE : TARKAN BAYRAM Ünal Karaman ve quresmadan sonra trivela ya yeni yorum katan Tarkan senelerdir üst düzey oynadı ilerlemiş yaşına rağmen hala eli1 takımında başarılı bi performans göstererek senelerdir bu turnuvaya renk kattığı için teşekkür ediyrum..

CAN AÇIKGÖZ İMBAT

DEFANS :

CAN AÇIKGÖZ Oda Yücel gibi senelerdir imbatla bi sürü kupa kaldırdı.. 20 gün önce ağır ameliyat geçirdi, bireysel olarak idman yapdı çok çalışdı geldi yine finallerde kadroya girdi.. helal sana CAN başarılar kardeşim izlediğim en efektif en başarılı sol bek sensin tebrikler ..
CELAL ÇETİN DEMİREL

ONUN YEDEĞİ :
Dile kolay 25 yıldır oynuyo bu sene olmaz herhalde diyom yine çıkıyo takım kuruyo yine oynuyo. kim mi?
istikrar abidesi CELAL ÇETİN tebrikler abim ayağına sağlık. seneye yine katılırsın inşallah..



Bülent Aktuğ

ÖN LİBERO :

41 yaşında futbolu BAL liginde bırakdı buraya geldi sanırım 60 a kadar da oynar. Millî eEgitimde başarılı olunca imbat a transfer oldu evet yanlış duymadınız bildiğiniz transfer yapdı tebrikler BÜLENT AKTUĞ tabiki sensin. sert sağlam oyunu bitmek bilmeyen enerjisi ile kupa canavarı bülent hoca alkışlar sana.

GACİ

ONUN YEDEĞİ İmbatda yarı final de elenip 3.lük kupası kaldırdı. geldi Demirexporta orda da final de elendi 2.lik kupası var arı gibi çakışkan kardeşimiz GACİ seviyorum seni gaci başarılar bakalım bu sene şampiyonluk gelecek mi.. başarılar kardeşim..

bahadır özgen

FORVET ARKASI :

BAHADIR ÖZGEN. Huzur evinde oynadı şampiyon oldu şükrü gol kralı…
Soma kömürlerinde oynadı şampiyon oldu Uğur gol kralı. Bu sene de sakatlanmasam beni gol kralı yapacakdı herhalde.. Yanındakileri çok iyi oynatan üstün oyun aklıyla beyfendi kişiliğiyle çok saygı duyduğumuz çok sevdiğimiz abimiz bahadır özgen.. aslında oynayıp ve hoca olup kupada kaldırdı. ama teknik direktör yerinde başka isim olduğu için onu saymıyorum. bunu ilk ben yapmalıyım 😀 seni seviyorum koca yürekli abim saygılar..

UĞUR AKSOY

ONUN YEDEĞİ DE İlk senesinde adından çokk söz ettirp sonra şampiyonluk ve gol krallığı yaşayan UĞUR AKSOY bravo kardeşim başarılar. sen daha çok tarih yazarsin. benim senle alakalı çok daha yazım olur inşallah. tebrikler..

KANAT FORVET :

İLKER ÇAKIR 3 kere falan gol kralı olmuşdur herhalde golün her türlüsünü attı. her nesilden adamla da oynadı şimdide geçdi imbat da sağbek oynuyo ya abi bi bırak artık valla imreniyorum sana alkışlar güzel insan ilker abimize.
YUSUF İPEK

ONUN YEDEĞİ de Alper kupa alsan sen olurdun ama önce kupa al sonra bakarız.. 😀YUSUF İPEK imbat takımının başarılı oyuncu ve antrönörü takımı kurup hazırlayan yetkili kişi her sene başarıda pastanın büyük pay sahibi.ama oda bahadır hocamız gibi kupalarda oynadığı ve teknik sorumlu görünmediği için o rekora hak kazanamayanlardan başarılar..

KANAT FORVET :

BORİSSSSSSSSSSSS abim seni çok ama çok özledimmmm.😢.. herşeyiyle kral abimizi saygıyla ve rahmetle anıyorummmmm.. 10 sene en büyük taraftarı olduğum dikkatle izlediğim abimin bi kere olsun tartışmasını görmedim çıkar en güzel şekilde oynar gözlerimizin pasını silerdin… şimdi bu gözler seni nası aramasın güzel abim… somamız seni hep hatırlayacak hep rahmetle anacak.. seni çok seviyorum abim İYİ Kİ VARDIN….. 😢

FAİK AY

ONUN YEDEĞİ İSE : Can dostu onun yedeği olabilecek soma daki sayılı abilerimizden FAİKOS yıllarca beraberde oynadılar.. oda çok karakterli çok sevdiğimiz bi abimiz rabbim ayağına taş değdirmesin istikrar abidesi güzel abim saygılar…

PİVOT FORVET :

TAÇSIZ VE SAÇSIZ KRALLLLLLLLLL ŞÜKRÜ.. Yaş elli üç gol kralı olup kupa aldı adam, daha ne olsun saygılaar gol makinesi şükrü abimize…

HAKAN DURUR

ONUN YEDEĞİ de.. Yıllarca turnuvanın oluşumunda kurallarında sözü dinlenen yardımcı olan herkesin saydığı ve sevdiği kupalar sahibi HOCAMIZ HAKAN DURUR.. feci bi oyun oynama ve oynatma becerisi vardı keşke herkes izleyebilseydi. saygılar güzel abim..

EVET BU BENİM İZLEDİĞİM EN İYİ DOKUZ VE YEDEKLERİYDİ..

BİDE OYUNA SONRADAN GİRİP MUTLAKA BİŞELER YAPMA BECERİSİ GÖSTEREN HİÇ OLMAZSA TİRBÜNLERİ HAREKETLENDİREN RENKLER VARDI..

KEPÇE

Çarşı takımından KEPÇE: abi ballıydı bi şekil bişey yapar yapamazsa gider seyirciyle şakalaşır rengini yansıtırdı. bravo KEPİŞ..

EMRAH KÖROĞLU SOMA

 

Genç girişimcilerden EMRAH KÖROĞLU.. bu sene hariç her sene bi oluşum yapar kendi de oynayabileceği bi kadro hazırlardı mutlaka evet yanlış okumadınız öle bi kadro yapar ki hoca kulubeye baldığında mecbur ilk onu alır. onun bile hesabını yapar aylar önce BRAVO KÖRRRRRRR..

SAİT YURDUSEVEN

Hastahaneden SAİT, oda malum kiloları yüzünden 70 dakkayı çıkaramaz fakat kaleye dönerse büyük tehlike.. oda her girdiğinde seyircinin dikkatini çeken adamlardandır. tebrikler kardeşim..

Ve ben deniz LAZ İBO; şampiyonluk 3.lük 4.lük bende de az başarı yokmuş yani beyler. çoğunda sakatlıklardan dolayı zonradan katkı sağlamaya çalışdım.. sağlayamasam da bana sallayanlara güzel cevaplar verip oyunun o yönüne de renk kattım diye düşünüyorumm..😀

Evet kupaları olan ve kenardan oyuna girip her seferinde etki yapabilen karakterlerdi.. onlarıda unutmadık..
YENİ GENÇLER BAŞARILI evet ama… 10 SENE yaşarsam ilerde de size bi ALLSTAR yaparım söz az daha oynayın bakam saygılar sevgiler herkese.. ASLOLAN TURNUVAMIZ bunu sakın unutmayın. Mahallenizin Delisi Laz İBO

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN