1 Puanla Şampiyonluğu Kaçırdılar!

1 Puanla Şampiyonluğu Kaçırdılar!

Akhisar 1922 Spor bugün Gölmarmara spor ile oynadığı maçı 5-3 kazanmasına rağmen 1 puan fark ile şampiyonluğu kaçırdı.

Şeref öksüm

Manisa Mustafa Gülten 1.Amatör Akhisar grubunda bu haftanın ilginç bir yanı şampiyonluk yarışını 1 puan farkı ile Medar Gençlerbirliği kulübü alırken, küme düşen Karabulutspor’da 2 puan fark ile 2. Amatör Lige gerilemiş oldu.

Gölmarmarspor 3-5 Akhisar 1922 Spor

Gölmarmaraspor 3-5 Akhisar 1922 Spor

Maç ilk yarıda çok stresli bir havada başladı, ancak diğer takımların galibiyet ve mağlubiyet haberleri sonrası taşlar yerine oturunca yerini sakin bir atmosfere bıraktı.

İlk yarıdaki maçı seyrederken izlenimlerim tamamen negatif yönde maçtan çok, saha savaşı şeklinde geçeceğini düşünmeye başladım. Ancak daha önce yazdığım gibi rotalar belirlenmeye başlanıp, biletler kesildikten sonra yerini sakin ve sıcak bir havaya bıraktı.

Sertaç Erşahin, Cevdet Barış Gürel, Elber Arslan hakem üçlüsü

Maçı Manisa Bölgesinden Sertaç Erşahin, Cevdet Barış Gürel, Elber Arslan hakem üçlüsü yönetti. Hakem triosu çok sabırlı ve oyunun stresini bildikleri için kart göstermeden mümkün olduğu kadar maçın oynamasından yana tavır koydular ve sakin bir şekilde de bitirdiler.

Maça hızlı başlayan Akhisar 1922, maçın henüz 13 dakikasında Göksel’in pasıyla ceza sahası içinde topu önünde bulan Eray, güzel bir vuruşla takımını 0-1 öne geçirmiş oldu.

35.dakikada Koray’ın ceza sahası içerisinde düşürülmesi sonucunda Hakem Sertaç Erşahin direk penaltı noktasını gösterdi ve topun başına geçen günün başarılı ismi Eray durumu 0-2 yaptı ve ilk yarı bu sonuçla tamamlanmış oldu.

İkinci yarı oyun gol düellosu şeklinde başladı.

İkinci yarının henüz 2. maçın 47 dakikasında Emre Tutan , sağ taraftan gelen ortayı önünde düzelttikten sonra Gölmarmara ağlarına göndererek durumu 0-3 yapan golü kaydetmiş oldu.

Bu golden 1 dakika sonra bu sefer Eray kendisinin üçüncü takımının 4’ncü golünü Gölmarmara ağlarına bıraktı durum 1-4 oldu, Gölmarmara takımı maçı bıraktı dediğimiz anda 17 Numaralı Orçun Kalmaz durumu 73 dakikada 2-4 yaptı.

Maç iyice hızlanmaya başladı ve seyir zevki yükselmiş oldu. Yine bu golden 2 dakika sonra sahneye çıkan kaptan Orçun bir sefer daha 1922 filelerini havalandırarak durumu 3-4 yapmış oldu.

Maçtaki atmosfer Medar GB galibiyeti sonrası antrenman şekline dönüştü ve maçın 88.dakikasında Koray Uslu kapanış golünü Gölmarmara ağlarına bıraktıktan sonra bu gol aynı zamanda karşılaşmanın kapanışı ve son golü oldu.

Maç sonucu olaysız bir şekilde sona ermiş oldu, Medar Gençlerbirliği’ni kutluyor, gelecek sezonda başarılar diliyoruz. Gölmarmara spor çok eksik ve kısıtlı kadro ile bu maçta mücadele ettiler, alt yapıya önem veren yeni yeni modern tesisler kazandırılmaya çalışan mütevazı bir takım. Birçok alt yapıda gençler ile ligde mücadele ediyorlar. Zaman zaman maçın atmosferinden kaynaklanan elektriklenme yerini centilmenliğe bırakarak güzel bir şekilde bitirdiler. Maçta bir çok kulüp yöneticisi ve taraftarı yer alarak bu atmosfere ortak oldular. Gölmarmara spor ve Akhisar 1922 takımlarını kutluyorum, bundan sonraki mücadelelerinde başarılar diliyorum.

Manisa 1.Amatör Küme Puan Durumu
Manisa 1.Amatör Küme Puan Durumu

Bizi aşağıdaki 👇 Sosyal Medya adreslerimizden de takip edebilirsiniz!

Şeref Öksüm

YORUM YAZIN