1 Puan Oynadığımız Oyuna Göre Bizi Mutlu Etmedi

1 Puan Oynadığımız Oyuna Göre Bizi Mutlu Etmedi

TFF 2.Lig Beyaz Grup 4. haftasında deplasmanda konuk olduğu Amed Sportif ile 0-0 berabere kalan Somaspor’da teknik direktör Burhanettin Basatemür, zorlu deplasmandan alınan 1 puanın oynanan oyuna göre kendilerini mutlu etmediğini belirtti.

Diyarbakır Stadı’nda Amed Sportif ile oynanan karşılaşmanın ardından bloğumuza maçla ilgili açıklamalarda bulunan Burhanettin Basatemür, “Zorlu rakiple önemli bir müsabaka oynadık. Zor bir deplasmandan puan ile dönmek elbette ki önemli. Ancak oynadığımız oyun, yaptığımız mücadele ve yakaladığımız fazla sayıda gol pozisyonunu düşününce çok da bizi mutlu etmedi.”

Maç Boyunca Doğruları Yaptık

”Maç boyunca diri ve bize yakışan bir şekilde durduk sahada. Top hem bizdeyken hem de rakibimizdeyken yaptığımız birçok doğru vardı. Tüm oyuncularımızı tebrik ediyorum. Çok daha iyisini hak eden oyuncu grubumuz var. Yapacağımız tek şey, çok daha fazla çalışmak ve doğrularımızı artırmak.



Ligde oynadığımız oyun ile olduğumuz yer hiç de doğru orantılı değil. Ancak futbolda bunlar da var. İnşallah en kısa zamanda hak ettiğimiz yerlere ve hak ettiğimiz puanlara ulaşırız. Her şartta takımımızın yanında olan, mesaj gönderen ve kalben destekleyen tüm taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN