1 Oyuncu Cezalı 3 Oyuncu Sınırda

1 Oyuncu Cezalı 3 Oyuncu Sınırda

Somaspor takım kaptanı Nurettin Çağlar cezalı duruma düştü!

Somaspor’da 19.hafta deplasmanda oynayacağı Gölcükspor maçı öncesi bir kayıp daha yaşandı. Erokspor karşılaşmasının son anlarında sarı kart gören Nurettin Çağlar, bu sezon Lig’de 4.kez sarı kart gördü.

NURETTİN ÇAĞLAR CEZALI DURUMA DÜŞTÜGördüğü sarı kartla cezalı duruma düşen Nurettin Çağlar, Somaspor’un 19.haftasında deplasmanda Gölcükspor ile oynayacağı maçta forma giyemeyecek.


ÖZCAN AYDIN VE UMUT KORAY ÖZ CEZA SINIRINDA2 Oyuncu Kart Sınırında

Siyah-beyazlılarda Özcan Aydın ve Umut Koray Öz Gölcükspor maçı öncesi sarı kart ceza sınırında bulunuyor.
Bu futbolcular, Gölcükspor maçında kart görmeleri halinde 20. haftadaki evimizde oynayacağımız Elazığ Karakoçan FK maçında forma giyemeyecek.

MELİH ŞENCANIN CEZASI BİTTİMelih Şencan Oynayacak

Öte yandan gördüğü dört sarı kartla Esenler Erokspor maçında oynayamayan Melih Şencan, Gölcükspor maçında kadroda yer alacak.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN