1.Hafta Puan Durumu, Gol Krallığı ve Detaylar

1.Hafta Puan Durumu, Gol Krallığı ve Detaylar

Ege Linyitleri İşletmesi Birimler Arası Futbol Turnuvasında 1.hafta heyecanı, 10 karşılaşma ve 65 golle geride kaldı.

Dört grupta 18 takımın kıyasıya mücadele verdiği ilk hafta sonunda, rakiplerine üstünlük sağlayan takımlar haftayı üç puanla kapamanın sevincini yaşadı.

Detaylar…

İlk haftanın açılışı ve kapanışı 12’şer golle oldu. İlk maçlar olmasına rağmen zevkli ve çekişmeli geçen müsabakalarda A ve C-grubunda üçer B ve D-grubunda ise ikişer toplamda ise 10 karşılaşma oynandı.

En farklı galibiyet

Toplam 65 golün atıldığı 10 karşılaşmada en farklı galibiyeti Deli İmamlar takımını 9-1 mağlup eden Labaratuvar FC elde etti.

Gol sevinci!

16 Takım; Güvenlik, Labaratuvar FC, Deniş Atölye, Sivil Savunma, Deli İmamlar, Elektromekanik, Destek Hizmetleri, Koordinasyon Takip, Sosyal İşler, Işıklar Atölye, Labaratuvar, Mali İşler, Eynez FK, Sevk Kontrol, Pazarlama Satış ve Geventepe futbolun meyvesi olan ⚽ gol sevincini yaşarken, Deniş Açıkocak gol sevinci yaşamayan tek takım oldu. (Kömürgücü henüz maç oynamadı.)

HAKEM DÜDÜĞÜ

Ceza tahtası!

Hakem hocalarımız 1.hafta maçlarında 5 kez sarı kartına başvururken, 🧧 tek kırmızI kart gören oyuncu Mali İşler takımından Veli Avcı oldu.

Puan durumları

1.Hafta itibari ile oynanan karşılaşmalar sonucunda oluşan puan durumu, gol krallığı, olası eşleşmeler ve gelecek haftanın maç programı şöyle:

Çeyrek Final eşleşmeleri

Dikkat!

Puan cetveline genel averaj yansımıştır. Grup maçlarının sonunda önce ikili sonra genel averaj kuralı yansıyacaktır. Ayrıca sizlere sunduğumuz veriler bilgi amaçlıdır. Asıl olan Komitenin elinde olan verilerdir..

Gol Krallığı

Gol krallığında ilk hafta Sivil Savunma’ya 3 ve Deniş Atölye’ye 1 olmak üzere toplamda attığı dört golle Güvenlik takımından Mustafa Karagöz ilk haftayı krallık koltuğunda geçirdi.

Mustafa Karagöz’ü 3 golle Eynez FK’dan Samet Pamukçu, 2’şer golle Elektromekanik’ten Tugay Erdoğmuş ve Sebahattin Günebakan, Elektromekanik’ten İbrahim Gedik, Işıklar Atölye’den Murat Cin, Sosyal İşler’den Baybars Kabakoğlu, Melih Akın ve Ertuğ Elmas, Sevk Kontrol takımından  Bilal Kırbaş ve Okan Çolak, Eynez FK’dan Ayhan Arıcan, Destek Hizmetlerinden Ali Akkoç, Labaratuvar FC’den Onur Engin, Fehmi Duman ve Deniş Atölye’den Serhat Ertürk izledi.

Sporun Gücü

Destek Hizmetleri Müdürü ve aynı zamanda Destek Hizmetleri takım oyuncusu Tarkan Bayram‘ın, konuya bağlantılı olarak değerlendirmesi şöyle:

Ağır ve tehlikeli iş kolu kapsamında faaliyet gösteren Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu, Ege Linyit İşletmelerinde; Kurum personelleri arasında dayanışmayı, kaynaşmayı ve sosyalleşmeyi arttırmak maksadıyla İşletme Müdürlüğümüz bünyesinde bir dizi aktiviteler hayata geçiyor.

Sosyal etkinlikler kapsamında Ege Linyit İşletmeleri personelleri arasında satranç, masa tenisi ve futbol turnuvaları gerçekleştiriyoruz.

Müsabakalara müracaatların beklentilerin üzerinde olması bir sonraki yıllar için bizlere ufuk açmış ve yeni sorumluluklar almamızı sağlamıştı

Santranç tunuvası sonuçlandı

İlk olarak Eylül ayının ilk haftası satranç turnuvası yapılmış finalde rakibini mağlup eden Mali İşler Şube Müdürlüğü personeli Yunus Durna şampiyon olmuştur. Buradan kendisi başta olmak üzere; turnuvada ikinci olan Elektromekanik Şube Müdürlüğü personeli Yakup Baş’ı, turnuvanın organizasyonunda çok büyük emeği olan ve turnuvayı üçüncü bitiren Etüt Proje ve Tesis Şube Müdürlüğü personeli Çetin İlgör’ü, son olarak da turnuvayı dördüncü bitiren Elektromekanik Şube Müdürlüğü personeli Kamil Seçkin Borazan’ı tebrik ederim.

Futbol Tunuvasında ilk hafta geride kaldı

İlk haftasını tamamladığımız, 18 takımın katıldığı bir diğer etkinliğimiz olan birimler arası futbol turnuvası tam da arzu ettiğimiz gibi ilerliyor. Sporun kaynaştırıcı ve birleştirici tarafını yakinen hissettiğimiz ilk hafta sonunda takımlarımızın mücadele azmini ve iyi niyetli tutumlarını ayakta alkışlanacak bir durum olarak değerlendiriyoruz. Turnuvaya katılan tüm takımlara da ayrı ayrı teşekkür ederken bundan sonraki maçlarımıza da tüm spor severleri ve ailelerini davet etmek istiyorum.

Son olarak Kurumumuz bünyesinde gerçekleştirdiğimiz turnuvalara ön ayak olan her türlü desteği ve kolaylığı sağlayan İşletme müdürümüz Sayın İsmail Ceran başta olmak üzere, İşletme Müdür Yardımcılarımıza, Şube Müdürlerimize ve tüm İşletme personellerine teşekkür ederken turnuvalara katılan tüm takım ve sporculara başarılar dilerim.

CEVDET YILDIRIM SOMADASPOR

İlk hafta böyleydi…

Evet değerli arkadaşlar, ilk haftada yaşananlar bu yöndeydi. Bir sonraki hafta kazasız-belasız, bol gollü, heyecanlı bir o kadarda çekişmeli geçecek karşılaşmalar bizleri bekliyor.. Gelin hep beraber hemen 👇alttaki videoda geride bıraktığımız hafta da objektiflerimize takılan o küçük anılarla haftayı tebessüm ederek sonlandıralım. Selam ve Dua ile..

18.09.2023 Pazartesi Maç Programı

⌚ 19:00 Kömür Gücü- Koordinasyon Takip

⌚ 20:00 Deniş Açıkocak – Destek Hizmetleri

🏆 Tüm Turnuva haberleri için buraya tıklayınız!

somadaspor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN