Zaferspor’lu Kızlarımızı 7’den Aşağısı Kurtarmıyor!

Zafer Spor Genç Kız Futbol Takımı, Genç Kızlar Türkiye Şampiyonasında Manisa da oynadıkları ikinci maçında Turgutlu Belediyespor’u Selis(2), Gülşah(2), Seda, Elif ve Başak’ın attığı gollerle 7-0 mağlup etti.

SOMADASPOR

Bilindiği üzere Genç Kızlarımız, bir önceki maçlarında Şehzadeler 8 Eylülspor‘u Selis(3), Semanur, Başak, Elif ve Canan’ın golleriyle 7-0 mağlup etmişti.

Cuma günü final maçına çıkacak olan genç kızlarımız kazandıkları takdirde Türkiye’de son 32 takım arasına isimlerini yazdıracaklar.













Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN