Zaferspor’lu Kick Boksçular, Okul Sporlarında da Esti Gürledi.

Zafer Sporlu Kick Boksçular okul sporlarında Manisa’nın diğer okullarına ringde de fark attı.

SOMADASPOR

Manisa Atatürk spor salonunda Perşembe günü yapılan okul müsabakalarında 7 kategoride il birincisi olan sporcularımız Türkiye şampiyonasında ilimizi temsil edecekler.




Akgül Sena Telligöz – Ayhan Şahenk Ortaokulu
Nazlı Ataş- Fatih Mesleki Teknik Anadolu Lisesi
Ahmet Efe Yıldırım- 13 Eylül Gama Ortaokulu
Murathan Kırdudu- 13 Eylül Gama Ortaokulu
Poyraz Yüksel- 13 Eylül Gama Ortaokulu
Tunahan Uçan- Soma Anadolu İmam Hatip Lisesi
Esmanur Telligoz – Soma Anadolu imam Hatip lisesi.

Kulüp Başkanı Hakan Arslancan “Başarılı sporcularımızı ve hocalarını tebrik ediyorum. Kısa sürede büyük işler başardılar ve bizleri gururlandırdılar, zaman geçtikçe daha büyük başarılara imza atacaklarına olan inancımızı pekişdirdiler. Azmin ve çalışmanın önünde hiç bir engel duramaz. Bundan sonra daha çok çalışacaklar ve daha çok başaracaklar.” Dedi.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN