Zaferspor’dan Müthiş Başlangıç:4-2

Zaferspor’dan Müthiş Başlangıç:4-2

Manisa 2.Amatör Küme E-Grubunda mücadele eden temsilcimiz Soma Zaferspor, evinde konuk ettiği Sazobaspor takımını 4-2 mağlup etti.

SOMADASPOR

Alt yapıdan oluşan kadrosu ile 2.Amatör Küme’ye başlangıç yapan Zaferspor, Linyit Stadında amatör kümenin deneyimli takımlarından Sazobaspor ile karşılaştı.
Karşılaşma öncesinde CHP Soma İlçe Teşkilatı Zaferspor’lu futbolculara başarılar dileyerek hatıra fotoğrafı çektirdi.



Yusuf Bulut, Burak Parlar ve Sedat Yıldırım hakem triosunun görev yaptığı karşılaşmada; yakalandığı amansız hastalığa yenik düşerek genç yaşta hayata gözlerini yuman Manisa İl hakemlerinden Özge Kambay‘ın anısına, 1 dakikalık saygı duruşu yapıldı.

Zaferspor, saygı duruşunun ardından Sazobaspor karşısına; Onur-İbrahim-Mustafa-Dursun-Yusuf-Muhsin-Furkan-Bahadır-M.Avcı-Umut ve Sercan on biri ile çıktı.




Misafir ekip Sazobaspor sahada; Hüseyin-Mahmut-Batuhan-Ahmet-Vedat-Furkan-A.Vural-İhsan-Selman-Fırat ve İsmail on biri yer aldı.

Karşılaşmaya etkili başlayan Zaferspor, ilk yarıyı 2003 doğumlu oyuncusu Umut Görmez, Furkan Arslancan ve Sercan Akkaya’nın golleriyle 3-0 önde tamamladı.

İkinci yarıda Sazobaspor adına İhsan Çifçi, uzak mesafeden attığı güzel golle durumu 3-1’e getirdi.

Zaferspor’da ilk golün sahibi Umut Görmez, kendinin ikinci takımının dördüncü golünü Sazobaspor ağlarıyla buluşturdu:4-1




Sazobaspor adına sahanın en iyisi İhsan Çifçi, Onur’u bir kez daha avladı:4-2
Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve karşılaşma 4-2 Zaferspor’un üstünlüğü ile bitti.

Soma Zaferspor, 2.hafta maçını, 9 Mart Cumartesi günü Kovalık sahasında Selçiklispor ile saat 16:00’da oynayacak.
Sazobaspor ise, gruptaki bir diğer temsilcimiz Turgutalp Gençlikspor’u, 9 Mart Cumartesi Sazoba sahasında saat 15:00’de konuk edecek.

SOMA ZAFERSPOR 4-2 SAZOBASPOR
STAD:Soma / Linyit
HAKEMLER:Yusuf Bulut-Burak Parlar-Sedat Yıldırım
ZAFERSPOR:Onur-İbrahim-Mustafa-Dursun-Yusuf-Muhsin-Furkan-Bahadır-M.Avcı-Umut-Sercan
YEDEKLER:Suat, Enes, Mert, Emirhan, Umut
TEKNİK SORUMLU:Oktay Çabuk

SAZOBASPOR:Hüseyin-Mahmut-Batuhan-Ahmet-Vedat-Furkan-A.Vural-İhsan-Selman-Fırat-İsmail
YEDEKLER:Recep, Mehmet, Hasan, Hüseyin, Kadir, Ömer
TEKNİK SORUMLU:Mahmut Kurtay
KIRMIZI KARTLAR:Yok
GOLLER: Umut Görmez (2), Furkan Arslancan, Sercan Akkaya (Zaferspor), İhsan Çifçi (2) (Sazobaspor)




GÖKMENTEKİN, ”KOLEJ TAKIMI OLMA YOLUNDA İLERLİYORUZ”

Soma Zaferspor ‘un ikinci başkanı Murat Gökmentekin, 2003 doğumlu oyuncuların ağırlıklı olduğu bir kadro ile katıldığı bu ligdeki ilk maçlarını farklı galibiyetle kapatmalarının önemine değinerek şunları söyledi: ”Öncelikle hafta başı genç yaşta vefat eden Özge Kambay kardeşimize Allah’tan rahmet kederli ailesine başsağlığı diliyoruz. 3 yıl aradan sonra katıldığımız A-takım düzeyindeki bu organizasyona Sazobaspor gibi bir takımı 4-2 mağlup ederek başlamak gerçekten çok güzel.  2003 doğumlu oyuncularımızın tecrübe kazanmaları ve Zafer mahallesinin 5 güzel abisini bir araya getirerek kolej takımı  olma yolunda hedeflerimiz var. Ekip olarak; hem izleyenlerin hemde rakiplerimizin sevgi ve saygısını kazanarak centilmence bir sezon geçirmeyi planlıyoruz. Ayrıca kardeş kulüp olarak gördüğümüz Turgutalp Gençlikspor‘ada başarılar diliyoruz. Tüm Soma’mızdaki spor severleri maçlarımıza davet ediyoruz.”dedi.

Not:Karşılaşmaya ait fotoları görmek için buraya tıklayınız!

TOPLU SONUÇLAR:
Turgutalp 1-1 A.Sanayi
Karabulut Selçikli
Soma Zafer 4-2 Sazoba
Gördes Bay

2. HAFTA MAÇLARI:
Gördes-Karabulut 9 Mart 2019 Cumartesi Gördes 15:00
Sazoba-Turgutalp 9 Mart 2019 Cumartesi Sazoba 15:00
Selçikli-Soma Zafer 9 Mart 2019 Cumartesi Kovalık 16:00
A.Sanayi Bay






Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN