Zaferspor’da Kan Değişikliği

Zaferspor’da Kan Değişikliği

Zafer Sporda başarılı çalışmalara imza atan Oktay Çabuk, görevini Bahadır Özgen’e devretti.

SOMADASPOR

Konuyla ilgili Soma Zaferspor Kulübünden yapılan açıklamada:

“Kulübümüzün kurulduğu günden beri erkek altyapısında başarılı işlere imza atan Oktay Çabuk hocamız kendisine gelen teklifleri değerlendirmek istediğini belirterek görevini sezon sonunda bırakacağını kulüp yönetimimize bildirmiştir. Kendisine bundan sonraki hayatında başarılar dileriz. Başarılı hocamıza  her zaman kulübümüzün kapıları sonuna kadar açıktır. Gideceği her kulübe artı değer katacağına inancımız tamdır.

Oktay Çabuk hocamızdan boşalan bu göreve ilçemizin başarılı teknik direktörlerinden olan Bahadır Özgen hocamız getirtilmiştir.

Bahadır Özgen hocamızın da kulübümüzde spor yapan gençlerimize artı değer katacağına inanıyor kendisine ve kulübümüze hayırlı olmasını diliyoruz” dendi.




Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN