Zaferspor Sınırlarını Genişletiyor..

Zaferspor Sınırlarını Genişletiyor..

İlçemizde kadın futbolu konusunda önemli işlere imza atan Zaferspor, Soma sınırlarını aşarak Akhisar ve Kırkağaç’da da kız futbol eğitim merkezi açtı.

Şimdilik haftada birer gün olarak planlanan eğitimler talep doğrultusunda arttırılacak.

Takımın teknik sorumlusu Hakan Arslancan “Soma’da aşağı yukarı bütün kızları taradık ve yetenekli olanları eğitmeye devam ediyoruz. Türkiye’de belli noktaya geldik. Başarı çıtamızı yükseltmek için yeni arayışlar içerisindeyiz.

KÜÇÜK VİZYONLARLA BÜYÜK İŞLER BAŞARAMAZSINIZ .

Çıtayı daha yukarılara taşıyabilmek için önümüzde iki seçenek var ya iyi oyuncular transfer edeceğiz ya da yetenekli oyuncular yetiştireceğiz. Birinci yol bizim kulüp misyonumuz acısından tercih ettiğimiz bir yöntem değil. Biz genç yetenekleri bularak yetiştirmek üzere kurulmuş bir kulübüz. Bu maksatla Akhisar ve Kırkağaç’da birer kız futbol eğitim merkezi kurduk ve çalışmalara başladık. İlk çalışmalarımız bizi çok memnun etti. Çok yetenekli kızlar tespit ettik. Şimdi onları eğiteceğiz ve geleceği hazırlayacağız. Özellikle gittiğimiz  yerlerde bizlere yardımcı olan yetkilere çok teşekkür ediyoruz.” Dedi.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN