Zaferspor Bayan Futbol Takımında 5 Yeni Transfer

Zaferspor Bayan Futbol Takımında 5 Yeni Transfer

Yeni sezona 2 lig parolası ile hazırlanan Zafer Spor Kadın Futbol Takımı 5 yeni transferi ile gücüne güç kattı.

Bayan futbolunda aldıkları büyük başarılarla Manisa ve Soma’mıza öncülük eden Soma Zaferspor Kulübü, 2019-2020 sezonunun başlamasına az bir süre kala yaptığı flaş transferlerle umut verdi..

GÖZDE URLU(Kaleci): 1996 doğumlu tecrübeli kaleci daha önceki yıllarda Karşıyaka BESEM ve Turgutlu Belediye Spor formasını terletti.

Eski Sporcular Yuvaya Döndü

BERFİN DEMİR (Orta saha) 2017-2018 sezonunda Zafer Spor Kadın Futbol takımında oynayan Berfin Demir 2018-2019 sezonunda Turgutlu Belediye Spora transfer olmuştu. Bu sezon tekrardan yuvaya döndü.

CEREN ŞAHİN (Stoper) : 2017-2018 sezonunda Zafer Spor Kadın Futbol Takımında oynayan Ceren, Berfin Demir gibi bir sezon Turgutlu Belediye sporda oynadıktan sonra tekrar Zafer Spora dönüş yaptı.

Konak Bld.Spor’dan Son Dakikada Büyük Jest

GAMZENUR SÖNMEZ(Defans), AYSU UÇAR(Orta saha) 2001 doğumlu iki futbolcuda Konak Belediye Sporun altyapısında yetişti. Transferin son günü Konak Belediye Sporlu yöneticiler ve teknik ekip kızların Soma Zafer Sporda oynamasına izin vermiş ve transferler gerçekleşti.. Bu transferlerde Konak Belediye Spor yönetiminin hiç bir ücret talep etmemesi Zafer Spor camiasını bir hayli memnun etti..



SOMA ZAFERSPOR TRANSFERLER

Arslancan, ”2.Lig Parolasıyla Hazırlandık”

Takımının son durumu hakkında görüşlerine baş vurduğumuz kulüp başkanı ve antrenörü Hakan Arslancan “Her sezon gelişerek ve tecrübelenerek büyüyoruz . Bu sezon Soma’lı sporcu kızlarımız ve aldığımız sporcularla iyi bir takım olduk. Bu sezon kendimize ciddi bir hedef koymanın zamanı geldiğini düşünerek takımımızı ikinci lig parolası ile hazırladık. 10 kasımda Karşıyaka deplasmanı ile lige başlayacağız. Önümüzde uzun ve zor bir maraton var. Bu sezon çok uzak deplasmanlara gideceğiz. Alanya, Antalya 2 defa, Denizli, Afyon, Aydın gibi bu süreci başarı ile atlatmak istiyoruz. 78 takımdan 3 tanesi ikinci lige çıkacak ve bu üç takımdan birisi biz olmak istiyoruz.

Ayrıca; Kızlarımıza pozitif bir ayrımcılık yaparak maçlarını Atatürk Stadında oynamasına  izin veren Soma Belediye Başkanı Ali Tulup’a ve Soma Spor yönetimine, her tesisten istifade konusunda erkekler kadar kadınlarında eşit haklara sahip olduğu mesajını topluma verdikleri için teşekkür ederiz.” dedi.


Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN