Zaferspor Bayan Futbol Takımı İlk Maçına Çıkıyor.

Zaferspor Bayan Futbol Takımı İlk Maçına Çıkıyor.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Kadınlar 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Soma Zaferspor Bayan Futbol Takımı, 2019-2020 sezonunun ilk maçında İzmir temsilcisi Karşıyaka Beden Eğitimi Bayan Futbol Takımı’na konuk olacak..

 

Yeni sezonda hedeflerini 2.Lig olarak belirleyen ve sezonun ilk maçıyla ilgili açıklama yapan Zaferspor bayan futbol takımı başkanı ve antrenörü Hakan Arslancan, “2019-2020 sezonunu nasip olursa İzmir deplasmanında Karşıyaka takımı ile oynayacağımız maçla açacağız. Bu sezon iyi bir takım yaptık ve iyi çalıştık artık bir üst lige çıkmak istiyoruz. Kızlarımın ellerinden gelen gayreti göstereceğine inanıyorum. Uzun bir lig olacak sakatlıksız, sağlıklı bir lig olmasını diliyorum.”dedi.

10 Kasım Pazar günü Hasan Türker Futbol Sahasında oynanacak maçı İzmir bölgesi hakemlerinden; Cemile Beyza Sapancılar, Güllü Mert ve Nihat Öziçirici  yönetecek. Karşılaşmanın başlama saati ise 15:00

Zaferspor camiasına ve futbolcu kardeşlerimize kazasız-belasız başarılarla dolu bir sezon diliyoruz..



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN