Zaferspor Bayan Futbol Takımı Hazırlıklarını Sürdürüyor

Zaferspor Bayan Futbol Takımı Hazırlıklarını Sürdürüyor

3.Lig 3.Grupta yer alacak Soma Zaferspor Bayan Futbol Takımı, 2019-2020 sezonu öncesinde 2. Lig hedefiyle gireceği sezonun hazırlıklarını sürdürüyor..

TFF Kadınlar 3.Lig’de ilçemizi ve Manisa’yı başarıyla temsil eden Soma Zaferspor Bayan Futbol Takımımız, 10 Kasım’da başlayacak lig öncesinde hazırlıklarını Linyit Stadı ve TFF Tesislerinde yoğun tempoda sürdürüyor.

Sezonun ilk maçını İzmir deplasmanında Karşıyaka ile oynayacak Zaferspor Bayan Futbol takımımız, lige hazırlık kapsamında lig’de başarılı sonuçlar alan U-14 Erkek futbol takımı ile hazırlık maçı oynadı.

Soma Belediyesi TFF Tesislerinde oynanan ve kıran kırana geçen maç karşılıklı atılan gollerle 4-4 berabere sonuçlandı.

Zaferspor’lu Kızlarımız haftanın 5 günü yaptıkları ağır idmanlara rağmen sahada istekli olmaları gözlerden kaçmadı. Bayan futbolcularımız, lige kadar 3 hazırlık maçı daha oynayacak..


Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN