Zaferspor 6-1 Somaspor

Zaferspor 6-1 Somaspor

Somaspor’u farklı mağlup eden Soma Zaferspor, Play-Off için çok büyük avantaj yakaladı.

Manisa U-14 Yerel Lig B-Grubunda ilk iki sırayı kovalayan Soma Zaferspor ile orta sıralarda yer alan Somaspor karşı karşıya geldi.

2 Ocak Perşembe günü saat 15:00’de Linyit Stadında başlayan karşılaşmayı Mert Yetim yönetti.

Oldukça soğuk  havada oynanan maçta rakibine göre sahada daha derli toplu olan Zaferspor, sonuca; Osman Kahraman (3), Mustafa Can Sarcan, Şevket Efe Öztürk ve Fikret Sarıbenli’nin golleriyle gitti. Somaspor’un tek golünü ise Enes Ünlü kaydetti.

33 Puanla ikinci sırada yer alan Turgutalp Gençlikspor’un bay geçtiği hafta da Somaspor’u 6-1 mağlup eden Soma Zaferspor, puanını 34 yaptı ve Acar İdman’ı deplasmanda 5-0 mağlup eden Akhisar Yıldırımspor’un ardından ikinci sıraya yerleşti.


Özgen, ”2 Maçımızı da Kazanmak İstiyoruz”

Karşılaşma sonrası kısa bir açıklama yapan Zaferspor’un başarılı teknik adamı Bahadır Özgen, ”Rakip centilmence mücadele etti. Sahada iki takımda örnek davranışlar sergiledi. Maç sonu beraber kulubümüz de yemek yedik. İki tane final maçımız var. Yenip grup lideri olarak Manisa ya gitmek hedefimiz.”dedi.

16.Hafta Puan Durumunu Görmek İçin Buraya Tıklayınız!

17.Hafta Maçları:

Turgutalp GSK Acar İdman
301 Karaelmas 0-3 Saruhanlı Bld (hükmen)
A.Yıldırımspor Soma Zafer
Soma Spor 3-0 Soma Sotes (hükmen)
Gölmarmaraspor Bay

Fikstüre şuradan, tüm alt yapı karşılaşmalarına ise buradan bakabilirsiniz.


Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN