Zafer Spor’lu Kızlar 2’nci Lige Terfi Maçlarına Gidiyor.

Zafer Spor’lu Kızlar 2’nci Lige Terfi Maçlarına Gidiyor.

Afyon İl merkezinde 12-15 Nisan tarihleri arasında oynanacak Play-Off maçlarına hafta da 4 antrenmanla  hazırlanan Soma Zaferspor Bayan Futbol Takımı, 2’nci Lige çıkabilmek için ellerinden geleni yapacaklarını söylüyorlar .

8 takımın katılacağı Afyon grup merkezinden bir takım 2’nci Lige çıkacak.

Gruplarını birinci bitiren;

Eskişehir Öncü Spor (Eskisehir)
Yeni Kemer Belediye Spor (Antalya)
Horozkent Spor (Denizli)
Soma Zafer Spor (Manisa)

Gruplarını ikinci bitiren

Gölbaşı Belediye Spor (Ankara)
Konya Altı Gençlik Spor Antalya)
7 Eylül Gençlik Spor (Aydın)
Turgutlu Belediye Spor(Manisa)  2’nci Lige çıkmak için mücadele edecek.

Ilk turda grup birincileri grup ikincileri ile mücadele edecek ve aynı gruptan gelen birinci ve ikinciler birbiri ile eşleşmeyecek .

Kura çekimi ise 11 Nisan 2018 de Afyon’da yapılacak.

Müsabakalar hakkında görüşlerine başvurduğumuz  Hakan Arslancan “ Bizim için zor maçlar olacak, elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Grup maçlarını 124 gol atarak Türkiye liglerinde en çok gol atan takım olarak tamamladık ve kendimizi geliştirdik. Şimdi yapabileceğimizin en iyisini yapıp adımızı ikinci lige yazdırmak istiyoruz. “ dedi.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN