Zafer Spor da Antrenmanlar Devam Ediyor

Zafer Spor da Antrenmanlar Devam Ediyor

Tüm dünyanın ve ülkemizin başına bela olan virüsten dolayı sokağa çıkmalar kısıtlandı.

Hal böyle olunca okullar uzaktan eğitime geçti. Çocuklar evlerinde bilgisayar, telefon veya tablet karşısında öğretmenler eşliğinde derslerini görmeye devam ediyorlar.

Zafer Spor da Antrenör Güner Aydın Demirel oyuncularını bu dönemde yalnız bırakmadı. Son teknoloji görüntülü sistem ile kulüpten bütün oyuncularına uzaktan antrenman yaptırarak ailelerin takdirini topladı. Zafer sporlu oyuncular Aydın hocaları sayesinde hem evde canları sıkılmıyor hem de vücutlarının antrenmansız kalmamasını sağlıyorlar.


”Oyuncularımızı Özledik”

Antrenör Güner Aydın Demirel; “Umarım bu süreç en kısa zamanda son bulur. Oyuncularımızı özledik, bu süreci teknolojinin yardımıyla atlatmaya çalışıyoruz. Zafer spor olarak geleceğimiz olan çocuklarımıza yatırım yapmaya imkanlarımız el verdiği ölçüde devam edeceğiz” dedi.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN