Yuta Çalışkan Umduğunu Bulamadı

Yuta Çalışkan Umduğunu Bulamadı

Son Yılların Flaş Takımı Yuta Çalışkan, Umduğunu Bulamadı!

C-grubunun favorisi olarak gösterilen YUTA takımı, bu yıl mütevazı kadrosuyla özüne dönen ELİ-1 karşısında öldü öldü dirildi. Karşılaşmanın son 10 dakikasını eksik mücadele eden rakibine karşı son saniyelerde bulduğu golle beraberliği kurtaran taraf oldu.

ELİ-1 takımı maçın başından sonuna kadar taktik disiplinden taviz vermeden yüksek konsantrasyonla rakibine çok fazla pozisyon vermedi. Dörtlü defans yaparak önce rakibi durdurdular hızlı hücumlarla da öne geçmeyi başardılar.

Yusuf’un 2. sarıdan oyun dışı kalmasıyla oyun üstünlüğü tamamen YUTA’ya geçse de bu üstünlüğü skora yansıtacak net pozisyonlar bulamayan YUTA son saniyede gelen duran top golüyle 1 puana razı oldu. (Maçın geniş detaylarına buradan bakabilirsiniz)

Tüm turnuva yazıları için buraya tıklayınız!..


Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN