Yıldırım Bld.Spor Maçının Hakemleri Belli Oldu.

Yıldırım Bld.Spor Maçının Hakemleri Belli Oldu.

Bölgesel Amatör Ligde haftanın maçı Soma Atatürk Stadında 42 puan ve maç fazlasıyla lider durumda bulunan Somaspor ile, bir maç eksiğiyle ikinci sırada 40 puana sahip Yıldırım Belediyespor arasında oynanacak..

SOMADASPOR

İki takım içinde oldukça önem arz eden bu karşılaşmayı Konya bölgesi hakemlerinden Ramazan Doğanay yönetecek. Doğanay’ın yardımcılıklarını ise; Mustafa Burak Kuş ve Gökhan Yüksel yapacak. 4.Hakem olarak Mustafa Bayındır görev alacak.

Karşılaşmanın orta hakemi Ramazan Doğanay, 2016-17 Bölgesel Lig 9.Grup 24.hafta deplasmanda Bandırma Etispor’u Murat Çağlar‘ın golleriyle 2-0 yendiğimiz maçta orta hakem olarak görev almıştı.(buradan maçın detaylarına bakabilirsiniz)

Diğer yardımcı hakemler ilk defa maçımızda görev yapacak..

3 Mart Pazar günü Atatürk Stadında oynanacak karşılaşmanın başlama saati 14:00




Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN