Yalova Kadıköyspor Maç Önü..

Yalova Kadıköyspor Maç Önü..

Bölgesel Amatör Ligin üçüncü haftasını iki galibiyet, bir beraberlikle yedi puan ve averajla ikinci sırada tamamlayan Somaspor, üç maçta bir galibiyet, bir mağlubiyet ve birde beraberliği bulunan Yalova Kadıköyspor’u,  Atatürk Stadında konuk edecek.

HABER:SOMADASPOR.COM

Yalova Kadıköyspor maç önü yazısını girmeden geçen hafta deplasmanda oynadığımız İzmirspor maçına biraz değinmek istiyorum..

Sezona bizim gibi iyi başlayan İzmirspor’un aldığı sonuçlara bakarak, deplasmanda oynayacağımız maç öncesinde; 1 puan benim için hatta tahmin ediyorum teknik ekip için bile iyi idi. Ama öyle bir maç oynandı ki İzmir’de alınan 1 puana, kaçan iki puana, sakatlanan 4 oyuncuya, kırmızı kart gören Berkant’a ve birde maç öncesi sahayı biçmeyen, maçtan sonra biçtiren İzmirspor yönetimine isyan ettik.
Biz burada ‘’savaş çığırtkanlığı’’ yapmıyoruz. İzmirspor’lu futbolcular o kadar agrasif oynadılar ki; kenar yönetim ve seyircilerin sakatlanan futbolcularımıza ‘’vakit geçirmeyin, ayağa kalkın adam gibi oynayın be!’’ demelerine ne dersiniz?
Sen, Bassero Ndıaye!
iki yıl bu takımın formasını giydin.
Bu kulüp ve taraftarlar seni baş tacı yaptı.
Hatta bu maçta bile devre arasını seni alkışladılar.
Sen ne yaptın?
Tabi ki takımın için elinden geleni yapacaksın.
Ama sahada o kadar art niyetliymişsin ki, girdiğin ikili mücadeleler toptan çok rakibine olmuş.
Ve biz, o maçta 4 oyuncu; Caner, Osman, Coşkun ve Berkant’ı sakat vermişiz.
Birde Somaspor’lu bazı yöneticilerimiz protokol tribününe alınmamış..
Yani hem sahada hem de saha dışında istediğinizi elde etmişsiniz..
Ligin on altıncı haftasında sizleri evimizde konuk edeceğiz..
Biz Soma’lılar ‘’misafirperver insanlarız’’ rahat olun!




BU HAFTAKİ RAKİBİMİZ YALOVA KADIKÖYSPOR
Bu hafta Atatürk Stadında Yalova Kadıköyspor’u konuk edeceğiz..
Rakip takımla ilgili fazla bilgilere sahip değiliz. Bildiğimiz; ilk hafta Altınova Belediyespor’u 85.dakikada Ömer Kuşan’ın attığı golle 1-0 mağlup etmişler.
İkinci hafta ise; Ödemişspor deplasmanında önceki sezon bizimde formamızı giyen Erkul Küçük’ün 89.dakikada ayağından yediği golle 1-0 mağlup olmuşlar.
Geçen hafta ise; evlerinde Gülbahçespor ile oynadıkları maç atılan karşılıklı gollerle 1-1 berabere bitmiş. 9 numaralı oyuncuları Rüstem Şen 89.dakikada kırmızı kart görmüş. Rüstem cezası nedeniyle bizim maçta forma giyemeyecek.
Rakibimizin üç maçlık performansına baktığımızda; zor gol atan ve zor gol yiyen bir takım konumunda..

BİZE DÖNDÜĞÜMÜZDE;

Yukarıda da belirttiğimiz gibi İzmirspor maçı bizi adeta revire çevirdi.
Defansın merkezinde Gökhan Sipki ile yan yana oynayan Coşkun Kılıç 6 ila 8 hafta, yine defansın merkezinde oynayan Caner Şen 3 ila 4 hafta, orta saha oyuncumuz Osman Atalay ise 4 ila 5 hafta arasında sakatlıklarından dolayı takımlarından uzak kalacak..
Siyah-beyazlı ekibimizde kırmızı kart cezalısı olan Berkant’ta forma giyemeyecek oyuncular arasında yer aldı.
Sakatlığı tam geçmeyen Mirlan ise bu maçta riske edilmeyecek..

Toparlayalım; kapanan Yalova Kadıköyspor defansının kilidini erken bulacağımız bir gol açacaktır. Golü erken bulamasak ta; sabırlı-dengeli-hızlı ve coşkulu futbolumuz ile gol bulabileceğimizi ve sonuca gidebileceğimizden eminim. Umarım her şey beklediğimiz gibi çıkar ve şampiyonluk yolunda hedefimize emin adımlarla ilerleriz.. SİYAH-BEYAZ DEVAM..

4.HAFTA MAÇLARI
Urganlıspor – Burhaniye Belediyespor
Altınova Belediyespor – Yıldırım Belediyespor
Ödemişspor – Çiğli Belediyespor
Gülbahçespor – Salihli Belediyespor
Somaspor – Yalova Kadıköyspor
Ayvalıkgücü Belediyespor – İzmirspor




Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN