Voleybolda, Finalistler ve Eşleşmeler Belli Oldu

Voleybolda, Finalistler ve Eşleşmeler Belli Oldu

Soma Kaymakamlığı Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünce organize edilen 13. Soma Kaymakamlık Voleybol Turnuvasında normal sezonun ardından finale kalan takımlar ve eşleşmeler belli oldu.

Soma Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Spor Salonunda 9 takımın katılımıyla oynanan karşılaşmalarda normal sezonun ardından yarı finale kalan takımlar ve eşleşmeleri, Pazartesi ve Salı günü oynanan 3 karşılaşmanın ardından belli oldu.

Pazartesi ve Salı günü oynanan karşılaşmalarda; Sodos 3-0 Nakliyeciler, ELİ 3-1 Soma Gelişim ve Kaynak Anka 3-0 Soma Çimento’yu mağlup etti.

İmbat Madencilik Tek Set Vermeden…

Bu sonuçlara göre normal sezonu rakiplerine tek set dahi vermeden kazanan İmbat Madencilik lider tamamladı.. İşte ilk dört sırayı alan takımlar, eşleşmeler ve final maçlarının programı;

İmbat Voleybol Turnuvası

1.İmbat Madencilik

soma kaymakamlık voleybol

2.Kaynak Anka

SOMA KAYMAKAMLIK DEVLET HASTANESİ

3.Kaymakamlık



4.Devlet Hastanesi olarak tamamlandı.

Finaller Yunus Emre İHO Spor Salonunda Oynanacak

21.02.2020 Cuma günü Yunus Emre İHO Spor Salonu’nda oynanacak yarı final eşleşmeleri, 3-4’lük ve Final karşılaşmalarının programı şöyle.

Yarı Final (Yunus Emre İHO Spor Salonu)

19:30 Kaynak Anka – Kaymakamlık
20:30 İmbat Madencilik – Devlet Hastanesi

3-4’Lük Maçı  (Yunus Emre İHO Spor Salonu)

24.02.2020 Pazartesi 19:00

Final (Yunus Emre İHO Spor Salonu)

25.02.2020 Salı 19:00

Tüm Voleybol haberleri görmek için buraya tıklayınız!



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN