Voleybolda 3 Karşılaşma Oynandı.

Voleybolda 3 Karşılaşma Oynandı.

Soma Kaymakamlık Voleybol Turnuvasında dün akşam üç karşılaşma oynandı.

İmbat Madencilik ve Soma Gelişim takımları maçlarını rahat kazanırken,   Sodos Tie Break setiyle parkeden gülerek ayrılan takımlar oldu..

İmbat Madencilik 3-0 Nakliyeciler Koop.

İlk maç lider İmbat Madencilik ile 6.sıradaki Nakliyeciler Kooperatifi arasında oynandı. 42 dakika süren karşılaşmayı 25-13, 25-9 ve 25-9’luk setlerle İmbat Madencilik  3-0 kazandı..

Soma Gelişim 3-0 Soma Çimento

Turnuvanın 25.maçı son sırayı paylaşan iki ekip Genç Gelişim ve Soma Çimento takımları arasında gerçekleşti. Toplam 60 dakika süren karşılaşmayı 25-12, 25-20 ve 25-17’lik setlerle Soma Gelişim 3-0 kazandı.



Sodos 3-2 Kaymakamlık

Günün üçüncü ve son maçı Kaymakamlık ve Sodos takımları arasında oynandı. Oldukça çekişmeli ve zevkli geçen karşılaşmayı Tie Break setiyle Sodos 3-2 kazandı.

5.Haftanın Son Maçı:

Turnuvada 5.haftanın son maçı bu akşam saat 18:30’da Devlet Hastanesi ve ELİ takımları arasında oynanacak.

Tüm Voleybol haberleri görmek için buraya tıklayınız!


Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN