Voleybol, 4.Hafta ve Puan Durumu

Voleybol, 4.Hafta ve Puan Durumu

24 Aralık’ta 9 takımın katılımıyla başlayan 13.Soma Kaymakamlık Voleybol Turnuvasında toplam 40 maçın 21’i geride kaldı.

Soma Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Spor Salonunun ev sahipliği yaptığı, bir birinden zevkli ve çekişmeli geçen karşılaşmalara  İmbat Madencilik, rakiplerine set dahi vermeden 5 maçın 5’inde parkeden galibiyetle ayrıldı. Kaynak Temizlik, Kaymakamlık ve Sodos 4.hafta sonunda ilk dört’ün içerisinde yer alan takımlar oldu.

İşte 4.hafta sonunda oluşan puan durumu ve 5.hafta maçlarının programı şöyle;

SOMA VOLEYBOL PUAN DURUMU

5.Hafta Maçları:

03 Şubat Pazartesi Saat 20:00 Kaymakamlık-ELİ
03 Şubat Pazartesi Saat 21:00 Devlet Hastanesi-Soma Çimento

05 Şubat Çarşamba Saat 20:00 İmbat Madencilik-Nakliyeciler Koop.
05 Şubat Çarşamba Saat 21:00 Soma Gelişim-Soma Çimento

06 Şubat Perşembe Saat 19:00 Devlet Hastanesi-ELİ.
06 Şubat Perşembe Saat 20:00 Kaymakamlık-Sodos

Tüm Voleybol haberleri görmek için buraya tıklayınız!


Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN