Üzeyir Ergün, Tarihe Geçecekti (Video)

Üzeyir Ergün, Tarihe Geçecekti (Video)

Üzeyir Ergün, Somaspor’un’ Halide Edip Adıvarspor ile oynadığı 3.Lig 3.Grup 18. hafta maçında tarihe geçiyordu.

Soma Atatürk Stadında Somaspor ile Halide Edip Adıvarspor arasında oynanan lig maçında Üzeyir Ergün’ün uzak mesafeden yaptığı akıl dolu vuruşu, Soma’lı spor severleri ayağa kaldırdı.

Somaspor’un Halide Edip Adıvarspor karşısında 17.dakikada Mustafa Aydoğdu‘nun attığı golle 1-0 öne geçmesinin ardından sahneye Somaspor takım kaptanı Üzeyir Ergün çıktı. HEASK kalecisi Barış’ın öne çıktığını görmesiyle beraber orta sahadan topu direk kaleye vuran Üzeyir Ergün’ün bu şutu Barış ve HEASK’yi şoka uğrattı. Barış kaleye doğru koşarak topu çıkarmaya çalıştı. Üzeyir’in bu şutu üst direkte patladı. Üzeyir Ergün ve Somaspor’lu taraftarlar bu direk sonrasında büyük üzüntü yaşadı.

İşte o akıl dolu vuruş..





Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN