Uyutmadın Bizi!

Beşiktaş sistem oturtayım derken atı alan Üsküdarı geçecek gibi.. Vidanın gereksiz hatası maçın başında 10 kişi kalınca zaten oyun olarak geçiş dönemindesin böyle durumunu kimse affetmez..

Beşiktaş hücum yaparken rakibin baskılı oyununa çare bulamıyor bu akşam biraz da şok penaltı kırmızı kartta etkiledi agresif ve sert oynayan rakip olunca bozuluyor,hücum yaparken kaptırdığı toplara çare bulamıyor o kadar eksik yakalandı ki Antep fark yapabilirdi geri dönüşler ani top kaybında sıkıntılı hızlı çıkan rakip zor durumda bırakıyor,eksik yakalanıyor Caner tarafı inanılmaz boşluk verdi neden topla çıkarken Antep li futbolcular sana pas tercihi bırakmıyorlar alan kapatıp birebir baskı yapıp agresif oyunla topu hemen kapıp hızlı oynayarak senin geriye dönemeyişini kullanıyor aynı oyunu Sivas ta yaptı Beşiktaşa..

Hücum sadece sol kanat tarafını kullandık N.koudou iyi güzel götürüyor iniyor çizgiye gerisi yok cikarsada içerde sadece Güven var Antepin 4 futbolcusu arasında kayboluyor transferde golcü alınmaması bugün biraz işin ne boyuta geldiğini gösteriyor çoğalamiyor Beşiktaş orta saha dan Lajajic Dorukhan desteği gelmeyince Güven yanlız kalıyor.Fizik olarakta Güven ezildi Umut Nayir geç aldı hoca daha ikinci yarı başlarken almalıydı girince işler biraz olsun değişti..

İkinci yarı da Atiba aynı şekilde geç girdi oynama durumu varsa neden bu kadar geç girer o girince panik havası dağıldı Beşiktaş ta daha kontrollü ne yaptığını bilir bir şekilde oynamaya başladı ama iş işten geçmişti..Elneny de bu maçta ne görürüz diye baktık ama maç başındaki kırmızı penaltı bunun önüne geçti oda etkilendi önümüzdeki haftalara kaldı durumu kırmızı yediği pozisyonda yakışmayan beklenmeyen hareket yaptı kendisi de kırmızı yedi tahrik olmaması lazım Arsenal görmüş biri..



Bütün bunlar Beşiktaş ta neden oldu akşam kırmızı kart ve Vidanin atılişından diyelim gerisi ne olacak zor tabii uyum sorunu gözle görülüyor anlık yaşanılan durumlarda soğuk kanlı kalmasını bilmeli Beşiktaş ilk defa kalmıyor 10 kişi bunun üstesinden gelmek teknik ekibin işi..

Bütün rakiplerde ciddi sorunlar var oyun bakımından bu daha 3-4 hafta gider ama senin ne yaptığın önemli bir umut ışığı var mı onu görmek lazım ne kadar sabırlı olunmalı büyük camialar başarıya endekslidir gözlemler kredi sınırlıdır bunu aşmak lazım bir an önce..

Beşiktaş Burak Yılmaz eksikliğini çok hissediyor gelinceye kadar maksimum puan kaybı yaşamalı oyun yönünden belki bununda etkisi var ama çözmeli bu durumlarda sadece skor almaya bakmalı iç sahada da aynı sıkıntı olursa bunun tribünlere sıçramasını önleyemezsin o zamanda işler çıkmaza gider..

Önümüzdeki haftalar zorlu periyot giriyor o zaman oyunun boyutu netleşecek aynı görüntü devam eder mi bakalım akşam bu yenilgi biraz Vidanin gereksiz hareketine yazar,takım şoka girdi rakip bunu iyi değerlendirdi ama büyük takımlarda her şeye hazırlıklı olmalı bekleyelim bakalım önümüzdeki haftalar neler olacak seyredelim görelim…Sevgilerle Doğan Gülşen (tüm yazılarına göz at)


Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN