Uğur Can, Bize Güvenenleri Mahçup Etmeyeceğiz

Uğur Can, Bize Güvenenleri Mahçup Etmeyeceğiz

Somaspor’un başarılı forvet oyuncusu Uğur Can, Ziraat Türkiye Kupası 3. turunda eşleştikleri 2.Lig Beyaz Grup ekiplerinden Kahramanmaraşspor ile yapacakları maçın kolay geçmeyeceğini belirterek, rakibin deneyimli isimlere sahip olduğunu vurguladı.

Eşleşmeyle ilgili bloğumuza açıklamalarda bulunan Uğur Can, Kahramanmaraşspor’un 6.hafta sonunda 6 puanla 11.sırada olması bizleri aldatmayacağını belirterek, “3.Turda rakibimiz 2.lig takımı. Maraşspor her sezon iyi futbolculardan kurulu bir takım yaratma çabasında. Çok sayıda tecrübeli futbolcusu var. Bizlerde geç ve yetenekli oyunculara sahibiz. Kendi takımım için güzel bir maç olacağını düşünüyorum. Hem kariyerimiz olarak, hem bir üst lig takımla oynamamız açısından.”



Uğur Can, 3.Turda yer alan her takımın güçlü olduğunu belirterek, “Maç günü sahada kim olursa olsun elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız ve sonuna kadar mücadele edeceğiz. Umuyorum iyi bir neticeyle maçı bitirip bir üst tura adımızı yazdıracağız. Takım arkadaşlarıma güvenim sonsuz. Bu turu ve lig maçlarını kayıpsız şekilde geçeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın” dedi.



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN