U-14’ler Manisa’nın Gururu Oldu.

U-14’ler Manisa’nın Gururu Oldu.

Manisa Büyükşehir Belediyespor, Kastamonu’da düzenlenen U-14 Türkiye Şampiyonası finalinde Sakaryaspor’u 5-0 mağlup etti ve Türkiye Şampiyonu oldu.

Manisa Büyükşehir Belediyespor U-14 takımı, U-14 Türkiye Futbol şampiyonası dörtlü final ilk etabında Trabzon temsilcisi Hekimoğlu Doğanspor‘u 2-1 mağlup ederek adını finale yazdırdı.

Final maçını 8 Temmuz Pazartesi günü saat 17.30’da Sakaryaspor ile Kastamonu şehir stadında oynayan Yeşil Beyazlılar, rakibini Ahmet Yağız Darcan (2), Berke Tertip, Gökdeniz Sülün ve Ö.Şerif Kurt’un golleriyle 5-0 mağlup ederek mutlu sona ulaştı.

Yeşil-beyazlıların bu başarısı ilk kutlayan Manisa ASKF oldu. Manisa ASKF sosyal medya adresinden yaptığı kutlama mesajında: ” U-14 Kategorisinin en büyüğü Manisa BBSK oldu. Kastamonu’da Sakarya spor ile oynadığı final müsabakasını net skor ile kazanan İlimiz takımını yürekten kutluyoruz. Şampiyonluk, başta Büyükşehir Belediye Spor camiasına ve tüm Manisa’ya hayırlı olsun. Bu güzel grubun oluşturulmasında,sevk ve idaresinde desteklenmesinde, emeği geçen her bireye Manisa Futboluna kattıkları değer için teşekkür ediyoruz”ifadeleri yer aldı.


Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN