Turnuvanın Akıbeti İle İlgili Karar Çıktı

Turnuvanın Akıbeti İle İlgili Karar Çıktı

2 Mart’ta 20 kurum takımının katılımıyla başlayan 27.Soma Kaymakamlık Futbol Turnuvası, 15 Mart’ta tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de etkili olan Coronavirüsü nedeniyle yarıda kalmıştı.

Eylül ayında kaldığı yerden başlaması planlanan turnuva artan vakalar nedeniyle Soma Kaymakamlığı ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından ” Önceliğimiz Sağlık “ denilerek iptal kararı alındı.

İptal kararının ardından ”Seneye Daha Sağlıklı Bir Ortamda, Yeni Bir Turnuvada Buluşmak Üzere” temennisinde bulunuldu.



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

1 YORUM

  1. Avatar

    ne denilir iki ucu…. değnek.. ne karar alınsa doğruydu. kimine göre de yanlış. neyse benim olmadığım turnuva zevksizdi zaten seneye hep beraber inşallah. yeterki SAĞLIK OLSUN

YORUM YAZIN