Turnuva, Virüs

Turnuva, Virüs

Corona virüs salgını bilindiği gibi bütün dünyayı etkilediği gibi bizim ülkemizi, haliyle Soma’mızı da etkiledi, bizim gibi futbol sevdalılarını ayrı etkiledi..

Önce Soma Kaymakamlık turnuvası ertelendi hatta ülkede ligler ertelenmeden bu yapıldı. Öngörü olarak bakarsak turnuvayı erteleyenleri tebrik etmek lazım nedeni; Türkiye Futbol Federasyonu bile sürüncemede kaldığı yerde bunu hızlı bir şekilde karar verip uygulamak başarıdır..

Virüs bizim bundan sonra dünya görüşümüzü değiştirirken sağlık her şeyden daha önemli olduğunu bize bir kez daha gösterdi. İnsanlığın yetersiz kaldığı durumların da olduğunu her şey maddiyat olmadığı aile kavramının önemini ailemizle daha kaliteli vakit geçirebileceğimizi anlamamızı gereksiz ego dünyalarının yaşandığı hayatımızın yeniden gözden geçirmemiz düşünmeye vakit ayırmamıza vesile oldu denilebilir..

Futbol dünyasında da virüsle birlikte testleri pozitif çıkanlar oldu. Bildiğimiz Fatih Terim, Abdurrahim Albayrak onlara da acil şifalar dileyelim inşallah en kısa zamanda iyileşirler liglerimizde en kısa zamanda kaldığı yerden başlar..
YASİN TUNÇ
Bizimde aynı şekilde Soma Kaymakamlık turnuvası aynı şekilde bu geçici durum inşallah istenildiği gibi temiz bir şekilde atlatılır tekrar başlar kaldığı yerden o atmosfer o futbol ortamı değeri daha iyi anlaşılıyor o güzellikler bütün takımların yaşadıkları heyecanlar özleniyor. Mahallenin Delisi Laz İbonun yorumları bile özlendi, tekrar oynanmaya başlandığında bu Turnuvanın kıymetini bilmek lazım futbolun değerini sosyelliğini herkesi birleştirici tarafının güzelliklerini fark edip daha iyi duruma nasıl getirmeliyiz diye düşünmemiz lazım..

Her şeyin aynı güzelliklerin ortamların tekrar olması futbola tekrar dönmek için karantinaya uyalım. Evimizde kalarak bu illetten kurtulmak için söylenilen her şeyi harfi harfine yerine getirelim herkes çok değerli herkes önemli olduğunu unutmasın ailesinin yakınlarının dostlarının hiç kimse bu virüs yüzünden yitirilmesin dikkat edilsin sonuna kadar yine o güzel futbol akşamlarının olduğu ortamda buluşalım en kısa zamanda inşallah.. Sevgilerle… Doğan Gülşen (tüm yazılarına göz at)


Doğan Gülşen

Antrenör, Spor Yazarı

YORUM YAZIN