Kaymakamlık Futbol Turnuvası Start Aldı..

Kaymakamlık Futbol Turnuvası Start Aldı..

25.Soma Kaymakamlık Bahar Futbol Turnuvası bu gün TFF Tesislerinde oynanan İmbat A.Ş-Karaelmas ve Soma Termik-Huzur Evi karşılaşmaları ile start aldı.

Toplam 13 golün atıldığı ilk gün karşılaşmalarında, İmbat A.Ş ve Soma Termik rakiplerini mağlup ederek turnuvaya galibiyetle başladı..

PROTOKOL YERİNİ ALDI
Turnuvanın açılışını Soma Kaymakamı Ahmet Altıntaş, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Tulup, Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Demiraslan, Garnizon Komutanı Pers. Üstğ. İlker Yağdıran, İlçe Jandarma Komutanı J.Bşv.Ferhat Boz, Sosyal Hizmet Merkez Müdürü Emin Koruyucu, İlçe Yzaı İşleri Müdürü Yener Diştaş, İlçe Milli Eğitim Şube MüdürüSeydi Saban, Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü Cemal Bülbül, TEİAŞ Eğitim Merkezi Müdürü Hayrullah Saraç, Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Ali Aksoy, Ziraat Odası Başkanı Emin Benli Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdüresi Dilek Kuruçay ve çok sayıda futbolsever de izledi

KAYMAKAM AHMET ALTINTAŞ, CENTİLMENCE MÜSABAKALAR OLSUN

Karşılaşmalar öncesi turnuva ile ilgili duygularını bizlerle paylaşan Soma Kaymakamı Ahmet Altıntaş, İlçede yoğun ilgi gösterilen Kurumlar arası turnuvalardan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ”Daha farklı spor dalları içinde bu tür turnuvaların zemin oluşturduğunu ve kurumlar arası ilişkilerin arttığını gözlemliyoruz. Ben buradan tüm takımlarımıza centilmence geçeceğini umduğum karşılaşmalarda başarılar diliyorum.” dedi

İMBAT A.Ş 8-0 KARAELMAS
İlk karşılaşma Soma Kaymakamı Ahmet Altıntaş, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Tulup ve Soma Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdüresi Dilek Kuruçay’ın ortak vuruşu ile D-grubunda mücadele eden İmbat A.Ş ve Karaelmas takımları arasında gerçekleşti.
Geçen senenin şampiyonu İmbat A.Ş; Ahmet Cura (3), Erhan Güleç (2, Onur Öremiş, Yusuf İpek ve Bülent Aktuğ’un  golleriyle karşılaşmadan 8-0 galip ayrıldı.

KARA ELMAS GÜÇLÜ RAKİBİNE DİRENEMEDİ
Turnuvaya bu sezon katılan Karaelmas, güçlü rakibi karşısındaki mücadelesi, farklı mağlup olmalarına engel olamadı.

SAHA:TFF
HAKEM:Halil Çıkırıkçılar
İMBAT A.Ş:Erol-Can-Engin-Emin-Onur-Özkan-Bülent-Yusuf-Cura
YEDEKLER:Mehmet,Gökhan,Tolga,Semih,Erhan,Kemal,Deniz

KARAELMAS:İrfan-Emrah-Engin-Orhan-Ercan-onur-Atilla-Lütfi-Fatih
YEDEKLER:Mustafa,Ahmet,Cem
GOLLER:Ahmet Cura (3), Erhan Güleç (2, Onur Öremiş, Yusuf İpek, Bülent Aktuğ (İmbat)

SOMA TERMİK 4-1 HUZUREVİ
Turnuvanın ikinci karşılaşması B-grubunda yer alan Soma Termik ve Huzurevi takımları arasında gerçekleşti.
Açılışın geç başlamasından dolayı, ikinci yarısı karanlığa kalan karşılaşmada Soma Termik; Oğuz Akyüz (2), İsrafil, Tacettin golleriyle karşılaşmadan 4-1 galip ayrıldı. Huzurevi adına golü penaltıdan Celil Asar kaydetti. Celil Asar iki sarı kattan dolayı kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

SOMA TERMİK GALİBİYETLE BAŞLADI
Soma Termik, Huzur evi karşısında zaman zaman zorlansa da, oyuna ikinci yarıda dahil olan H.İbrahim ve Taci’nin katkısıyla karşılaşmadan 4-1 galip ayrıldı. 2 Gole imza atan Oğuz Akyüz göze batan oyuncu oldu.

HUZUREVİ BERABERLİĞİ YAKALASA DA
Güçlü rakipleri karşısında çok iyi mücadele eden, Celil’in attığı penaltı golüyle de beraberliği yakalayan Huzurevi, sonunu getiremedi ve sahadan 4-1 mağlup ayrıldı. Huzurevi adına ön plana çıkan oyuncu; bir gol ve kırmızı kartla Celil Asar oldu.

SAHA:TFF
HAKEM: Halil Çıkırıkçılar
SOMA TERMİK:Kadir-Osman-Gökhan-Burak-Fatih-Onur-İsrafil-Ataberk-Oğuz
YEDEKLER:Mustafa,Gürcan,H.İbrahim,İlker,Taci

HUZUREVİ:Süleyman-Tayfun-Abdullah-Ersan-Ayhan-Mustafa-Celil-Serkan-Rıdvan
YEDEKLER:Kadir,Mehmet,Emrah,İlker,Ramazan,Gökhan,Umut,Durmuş
GOLLER:Oğuz Akyüz (2), İsrafil, Tacettin (S.Termik), Celil Asar (Huzurevi)
KIRMIZI KART:Celil Asar (Huzurevi)

Not:Karşılaşmalara ait fotoları görmek için buraya tıklayınız!.

SALI MAÇ PROGRAMI

13.03.2018 Salı 16:30 Demirexport Soma Kömürleri Tff
13.03.2018 Salı 18:00 Genç Girişimciler Müftülük Tff

Tüm turnuva haberlerine buraya tıklayarak bakabilirsiniz..

 



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN