Turgutalp GSK’nin Kaderi Zaferspor’a Bağlı!

Turgutalp GSK’nin Kaderi Zaferspor’a Bağlı!

Manisa 2.Amatör Küme E-grubunda ilk iki için, Turgutalp Gençlikspor ve Akhisar Sanayispor yalnız kaldı.

SOMADASPOR

İlk iki için hayati önem taşıyan maçta 22 puanla zirvede yer alan Turgutalp Gençlikspor ile 15 puanla 4.sırada yer alan Karabulutspor Kovalık Sahasında karşı karşıya geldi.

Rakibini Ahmet Kahraman (2), Mustafa Duran, Enes Bayramlar ve Samet Pamukçu’nun golleriyle 5-2 mağlup eden Turgutalp Gençlikspor ligin bitimine 2 hafta kala puanını 25’e çıkararak maç fazlasıyla Sanayispor önünde haftayı zirvede tamamladı.
SANAYİSPOR 90+2’DE GALİBİYETİ YAKALADI
Liderin yakın takipçisi Sanayispor, zorlu Gördesspor deplasmanında gol düellosu şeklinde geçen maçta galibiyeti 90+2’de attığı golle 5-4 kazandı ve şampiyonluk için büyük avantaj yakaladı.




ŞAMPİYONU ZAFERSPOR BELİRLEYECEK
Grupta son iki haftaya girilirken 25 puanlı Turgutalp Gençlikspor’un 1, 23 puanlı Sanayispor’un 2 maçı var..

Hafta sonu Zaferspor ile Soma Atatürk Stadında grubun son maçına çıkacak Turgutalp Gençlikspor, rakibini mağlup etmesi halinde buradan alacağı 3 puanla sezonu tamamlayıp son haftayı bay geçecek.

23 puanlı takipçisi Sanayispor ise evinde oynayacağı Karabulutspor maçının mutlak favorisi. İşte Turgutalp Gençlikspor’un kaderini belirleyecek maç, son hafta Soma’da oynanacak Soma Zaferspor ve Sanayispor maçı olacak.

Zaferspor’un puan ve ya puanlarla ayrılması halinde 1.Amatör Küme vizesini Turgutalp Gençlikspor alacak. Sanayispor’un galibiyetinde ise ipi göğüsleyen taraf Sanayispor olacak.




2.SIRADAKİ TAKIM PLAY-OFF MAÇI OYNAYACAK..
Gruplarını 2.sırada tamamlayan toplam 8 takım çekilen kura ile yapacağı tek maç eleme usulü play-off sonrasında galip gelen 4 takım 1.Amatör Küme’ye yükselecek..

12.HAFTA PUAN DURUMU:
TurgutalpGsk Akhisar Yıldırımspor (25 puan)
Akhisar Sanayispor (23 Puan)

13. HAFTA MAÇLARI
Turgutalp Soma Zafer 19 Mayıs 2019 Pazar Linyit 15:00
Sazoba Gördes 19 Mayıs 2019 Pazar Sazoba 15:00
A.Sanayi Karabulut 19 Mayıs 2019 Pazar Kovalık 16:00
Bay Selçikli

14.VE SON HAFTA MAÇLARI
Gördes Selçikli 26 Mayıs 2019 Pazar Gördes 15:00
Soma Zafer A.Sanayi 26 Mayıs 2019 Pazar Linyit 15:00
Karabulut Sazoba 26 Mayıs 2019 Pazar Kovalık 16:00
Bay Turgutalp



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN