Turgutalp Gençlikspor’dan Somaspor’a Tatlı İkramı

Bölgesel Amatör Lig’de yarın Gülbahçespor ile zorluk derecesi yüksek maça çıkacak Somaspor’a, Manisa Amatör Küme’nin çiçeği burnundaki yeni takımlarından Turgutalp Gençlikspor Kulübün’den moral ziyareti.

SOMADASPOR.COM

Turgutalp Gençlikspor’lu Futbolcular ve Teknik Heyet TFF Soma Belediye Tesislerinde, Gülbahçespor maçı hazırlıklarını sürdüren Siyah-beyazlı temsilcimiz Somaspor’a moral ziyareti gerçekleştirerek tatlı ikramında bulundular…



Konuya ilişkin olarak değerlendirmelerde bulunan Turgutalp Gençlikspor Kulüp Başkanı Remzi Paşalı ve Teknik Sorumlusu Ramazan Çapar, moral ziyareti ile ilgili olarak; Turgutalpspor olarak Somaspor’un antrenmanını ziyaret ettik, tatlı ikram ettik. Somaspor’a yarın ve daha sonraki maçlarda başarılar diledik. Soma’nın artık profesyonel ligde olması gerektiği konusunda görüş alışveriş inde bulunduk. Somaspor da bu ziyaretten çok mutlu oldular. Mustafa hoca da takımın üçüncü lige çıkmasının ilçeye önemli kazanımlar getireceğini belirterek, nazik davranışımızın onları onure ettiğini söyledi ve bize de çıktığımız bu yolda başarılar diledi…Takımın bu yıl ligde gösterdiği performansın futbol kamuoyunda pozitif sinerji yaydığını ve bu durumun takıma ve taraftara olumlu yansıdığını bu durumun mutlu sonla nihayet bulacağını umduğumuzu belirttik’’dedi.
Geçtiğimiz yıl kurulan ve başarılı bir sezon geçiren Pomaklar, Siyah-beyazlı futbolcular ile fotoğraf çektirdiler.




Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN