Turgutalp Gençlikspor 2-3 Gölmarmaraspor

Turgutalp Gençlikspor 2-3 Gölmarmaraspor

Manisa 2.Amatör U-19 ligi ikinci hafta maçlarında dokuz karşılaşma oynandı.

C-grubunda mücadele eden Turgutalp Gençlikspor, ligin ikinci haftasında Linyit Stadında grubun iddalı takımı Gölmarmaraspor‘u konuk etti.

Kemal Namlı, Altay Akkaynak ve Çağlar Polat hakem triosunun görev aldığı karşılaşmayı konuk ekip Gölmarmaraspor  3-2 kazandı ve liderliğini 3.haftaya taşıdı.
İlginçtir! karşılaşmanın hakemi Kemal Namlı seremoni öncesinde tartışan iki ekibin teknik sorumluları Ramazan Çapar ve Mutlu Kertiş‘i tribüne gönderdi.

GÖLMARMARASPOR ”EMİN” ADIMLARLA..
Lig’in 2. haftasında Turgutalp Gençlik deplasmanında maça çıkan Mutlu Kertiş‘in öğrencileri Gölmarmaraspor, geçen hafta evlerinde oynadıkları ve 8-0 galip geldikleri Gördesspor maçından sonra bu maçı da; 5.dk Sedat Topçu, 13.dk İsa Karaçam kk ve 89.dakikada Ümit Keleş‘in attığı gollerle 3-2 kazanarak, iki maçta iki galibiyetle zirve yarışını güle oynaya sürdürdü.

POMAKLAR 89.DAKİKADA YIKILDI!
Amatör ligin yeni ekibi Turgutalp Gençlikspor, maçın ilk on beş dakikası geçilirken ciddi savunma hatalarından dolayı kalelerinde iki gol gördüler. Yeşil-beyazlılar, güçlü rakipleri karşısında 30.dakikadan itibaren topu yere indirip pas yapmaya başladı. Ayaklarında topu çok tutup öz güvenle oynamaya başlayınca Ertuğ Elmas‘ın golü geldi ve devreyi 2-1 mağlup kapattı.

Pomaklar, ikinci yarıya önce beraberlik sonra da galibiyet golü bulmak için istekli ve arzulu başladı. Nitekim 65.dakikada Hayati Ünlü‘nün golüyle 2-0 geriden gelip 2-2 beraberliği yakaladı. Bundan sonraki süreçte galibiyet golü için girişimlerde bulunan genç Pomaklar, 89.dakikada kalelerinde 3.golü gördüler ve çok istedikleri puan ve ya puanlara sahip olma fırsatını kaçırmış oldu..


TURGUTALP GENÇLİKSPOR 2-3 GÖLMARMARASPOR

STAD:Soma / Linyit
HAKEMLER:Kemal Namlı-Altay Akkaynak-Çağlar Polat
TURGUTALP GENÇLİKSPOR:Ahmet-Gürkan-Kerem-İsa-Ertuğ-Muhammed-Hayati-Oğuzhan-İbrahim-Hüseyin-Yunus
YEDEKLER:Sinan,Ramazan,Tolga,Erdem,Bayram
TEKNİK SORUMLU:Ramazan Çapar

GÖLMARMARASPOR:Fırat-Habib-Sedat-Ümit-Hakan-İbrahim-Rıdvan-Barış-Davut-Caner-İ.Er
YEDEKLER:Hasan,Selim,Emrullah,Ahmet,Fatih,Arif
TEKNİK SORUMLU:Mutlu Kertiş
KIRMIZI KARTLAR:Ramazan Çapar (Turgutalp Gençlikspor),Mutlu Kertiş (Gölmarmaraspor) 
GOLLER: dk.5 Sedat Topçu, dk.13 İsa Karaçam kk, dk.89 Ümit Keleş (Gölmarmaraspor), dk.41 Ertuğ Elmas, dk.65 Hayati Ünlü (Turgutalp Gençlikspor)

2.HAFTA TOPLU SONUÇLAR:
Turgutalp Gençlikspor 2-3 Gölmarmara
Gördesspor 3-0 Hamidiyespor (hükmen)
PUAN DURUMU:

3.HAFTA MAÇLARI:
Hamidiye-Gölmarmara 24 Mayıs 2018 Perşembe 17:00 Kovalık
Gördes-Turgutalp 24 Mayıs 2018 Perşembe 17:00 Gördes

Turgutalp Gençlikspor haberleri için buraya tıklayınız!.



Ahmet Akbulut

YORUM YAZIN