Toma Tabatadze: ”Sorumluluğumuzu Biliyoruz”

Toma Tabatadze: ”Sorumluluğumuzu Biliyoruz”

Devre arası kampını Antalya Belek Sensitive Premium Resort Hotel’de sürdüren Somaspor, ilk hazırlık maçını Isparta Davrazspor ile oynadı ve karşılaşmadan Toma Tabatadze, Atalay Demirtaş ve Yusuf Demir’in golleriyle 3-0 galip ayrılmıştı.

SOMADASPOR

Siyah-beyazlıların attığı 36 golün 11’inde imzası bulunan Toma Tabatadze, 20 Ocak’ta başlayacak ikinci yarı karşılaşmaları öncesinde taraftarlarına mesaj yolladı.

Başarılı golcü, ‘’ilk yarıda sakat ve cezalı oyuncu gibi yaşanan bazı olumsuzluklara rağmen, çabuk toparlanıp devreyi lider tamamladık. Çok iyi hazırlık dönemi geçiriyoruz. Aramıza yeni katılan arkadaşlar oldu. İkinci yarı telafisi olmayan bir birinden zorlu maçlar oynayacağız. Kadromuzda gerçekten bu ligin üstünde olan çok kaliteli arkadaşlarımız var. Bir çoğu takımlarında şampiyonluk yaşayarak o havayı teneffüs etmiş oyuncular. Sezon başı tamamen yeni oyunculardan kurulmuş bir takımdık. Her maç sonrası takım olma yolunda bir hayli yol kat ettik. Takımdaşlık ve arkadaşlık üst düzeyde.. Kulüp olarak her şeye sahibiz.. Kulübümüzün ve taraftarlarımızın beklentilerini çok iyi biliyoruz. Biz futbolculara düşende bizlere her türlü imkanı sunan kulübümüze ve her zaman bizden desteğini esirmeyen, sürekli arkamızda olan taraftarlarımıza hak ettiği yani sezon sonu şampiyonluğu tattırmaktır.’’dedi.

Toma Tabatadze’nin ilk yarı performansı..

Türkiye’de Niğde Anadolu, Bartınspor, Karaderespor, Afyonspor, Kurtuluşspor ve Serik Belediyespor takımlarında forma giyen 27 yaşındaki Toma Tabatadze, Somaspor forması altında bu sezon toplam 12 maçta 11 gol kaydetti. 12 maçta ilk 11’de oynayan golcü oyuncu, 1071 dakika sahada kaldı. 2 Sarı kart gördü.




Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN