TFF Tesisleri Somaspor’a Devredildi.

TFF Tesisleri Somaspor’a Devredildi.

Soma’daki TFF Tesisleri, Soma Belediye Başkanı Hasan Ergene’nin girişimleriyle Somaspor’a kazandırıldı.

AÇILIŞI YAPILMADAN KADERİNE TERKEDİLMİŞTİ!

Soma’da 13 Mayıs 2014’te meydana gelen ve 301 madencinin yaşamını yitirdiği maden faciasının ardından Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından, babalarını kaybeden Somalı çocukları sporla rehabilete etmek, yaralarını sarmak, bölgede futbolu geliştirmek amacıyla Nakliyeciler Kooperatifi ve termik santralin yanındaki 49 dönümlük araziye 6 milyon 200 bin TL harcamayla inşa edilen TFF Soma Milli Takımlar Eğitim ve Futbol Okulu açılışı yapılmadan kaderine terkedilmişti.

Soma’da her geçen gün artan takım sayısına tesislerin cevap verememesi üzerine harekete geçen Soma Belediye Başkanı Hasan Ergene, bu önemli tesisi Somaspor’a ve Soma’daki diğer kulüplere kazandırması ilçede sevinçle karşılandı..

TESİSTE YOK YOK!

UEFA standartlarında 2’si doğal çim ve 3’ü sentetik zeminli olmak üzere toplam 5 sahanın yer aldığı projede 24 futbolcunun konaklaması için lojman, 2 teknik direktör odası, fitness salonu, futbolcu izleme odası, derslikler ve yemekhane bulunuyor..

TESİS MÜDÜRLÜĞÜNE KAZIM AÇIKGÖZ GETİRİLDİ

Gecesini gündüze katıp, yeri geldiğinde hasta yatağından kalkıp çalıştığı camiaya faydalı işler yapan Somaspor Kulüp Müdürü ”Kazım Açıkgöz” tesis müdürlüğüne getirildi.

Tesislerin Somaspor’a kazanmasında emeği olan herkesi kutluyoruz..

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN