Teşekkürler Manisa..

Teşekkürler Manisa..

Birçoğumuzun sosyal medyada hobi olarak başlattığı, benimde spordan ve spor camiasının içerisinden gelen biri olarak işi; amatörce blog sayfası olarak hayata geçirdiğim ”www.somadaspor.com” oldu..

Soma’da spor’un gelişmesi ve sesinin duyurulması açısından maçlara gitmekten, haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyorum ve buna sağlığım elverdiğince devam edeceğim.
Sportif anlamda topluma ufak bir katkım olmasından büyük mutluluk duyuyorum.
Bütün bu yaptığım emeğin karşılığı olarak insanlardan duyacağımız övgü, teşekkür ve taktir; beni onure etmeye yetecek.. Yıllarca Soma da sporun kalkınması için; hem görsel hem de haber anlamında çaba sarf ettim. Ama gel gör ki istenilen takdiri maalesef göremedim..

Takdir Manisa’dan Geldi..

25 Aralık Çarşamba günü Manisa’da gerçekleşen ve Soma Linyit Anadolu Lisesi’nin final oynayacağı Genç Kızlar Liseler arası Futsal müsabakasını seyretmek için salonda yerimi aldım.

Soma Linyit Anadolu Lisesi Kızlarımızın finalini hem görsel anlamda hem de haber anlamında haber yapıp o anları ölümsüzleştirmek istedim.
Zorlu geçen müsabakanın sonunda kızlarımız İl ikincisi oldu.
Karşılaşmaların sonunda dereceye giren dört takıma kupa ve madalya takdim edildi.
İlk dört takıma kupa ve madalyaları verildikten sonra, ödül töreninde organizeyi ve takdimi yapan Manisa Futbol İl Temsilcisi Behçet Atlı tarafından ‘’Böyle bir organizede merkezden hiçbir gazeteci olmazken, Soma’dan kalkıp buraya gelen Cevdet Yıldırım’a teşekkür ediyor, Manisa İl Milli Eğitim Müdürümüz sn Mustafa Dikici’yi madalya vermek için davet ediyoruz.’’ Anonsunu duydum..Çok mutlu oldum..
Teşekkür ederim Manisa İl Milli Eğitim Müdürümüz sn Mustafa Dikici, teşekkür ederim Manisa Futbol İl Temsilcisi sn Behçet Atlı
Selam ve Sevgilerimle Cevdet Yıldırım


Cevdet Yıldırım

YORUM YAZIN