Şükrü Zenger ve Veli Pancar’ın Yeni Takımı Belli Oldu.

Şükrü Zenger ve Veli Pancar’ın Yeni Takımı Belli Oldu.

Attığı birbirinden güzel gollerle gerek profosyonel gerekse de Amatör liglerde bir çok gol krallıkları ünvanını elinde barındıran Şükrü Zenger ile, Ege Masterler Federasyonu (EMF) Liginin deneyimli takımı Akhisar Masterler’de görev yapan tecrübeli kaleci Veli Pancar, yeni sezonda Çandarlı Pitane Masterler formasını giyecek.

HABER:somadaspor.com

ÖZÜDOĞRU, ATANLA TUTANI TRANSFER ETTİK”
Bu sezon kurulan ve Ege Masterler Liginde (EMF) mücadele edecek Çandarlı Pitane Masterlerin çiçeği burnundaki başkanı Abdullah Özüdoğru, eskilerin deyimiyle ”bir takımın atanla tutanı iyi olursa başarıda yüksek olur” mantığıyla hareket ederek bu iki önemli transferin gerçekleşmesini sağladıklarını ifade etti.

ŞÜKRÜ ve VELİ, ”PİTANE MASTERLERİN BAŞARISI İÇİN ÇABA SARFEDECEĞİZ”
Yeni sezonda Çandarlı Pitane Masterler forması giyecek iki önemli isim, 2018-19 sezonunda yeni takımlarının başarısı için çok çalışacaklarını, onlara güvenenleri de mahçup etmeyeceklerini belirttiler..

İLK SINAVLARINI PAZAR GÜNÜ VERECEKLER
Şükrü ve Veli’li Çandarlı Pitane Masterler, ilk ciddi sınavlarını 26 Ağustos Pazar ve 2 Eylül tarihleri arasında Dikili de düzenlenecek olan ”Dikili 2.Masterler Arası Zafer Kupası Turnuvası”nda Akhisar 1970 Masterler karşısında verecek.



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN