Sotesspor Gençlik Kulübü Okçuluk Takımından Büyük Başarı

Sotesspor Gençlik Kulübü Okçuluk Takımından Büyük Başarı

Soma Sotesspor Gençlik Kulübü Derneği Geleneksel Türk Okçuluğu Takımı, 17 Mart 2019 tarihinde Gebze’de düzenlenen Fatih Sultan Mehmet Han Geleneksel Okçuluk turnuvasında 4 sporcu ile, 1 takım olarak katıldı.

Çok büyük önem taşıyan bu yarışma ya Türkiye’nin her ilinden olmak üzere 69 takım ve toplam 276 sporcu katıldı.
Mustafa Can Bircan, Teslime Bircan, Halil İbrahim İlhan ve Alparslan Taşkın‘dan oluşan Soma Sotesspor Geleneksel Türk Okçuluğu Takımı, bu yarışmada 2.olarak çok büyük başarıya imza attı.



Soma Sotesspor Geleneksel Türk Okçuluğu Takımı, elde edilen bu başarı sonrası; Nisan ayında Cumhurbaşkanlığı 7.Fetih kupası ön eleme turuna 12 sporcu ile katılmaya, ayrıca; Mayıs Ayında da Getok kış ligi atış puanı finalleri Adana yarışmasına İzmir Manisa bölgesi 2.cisi olarak katılmaya hak kazandı.

Bircan, ”Emeğimizin Karşılığını Aldık”

Soma’nın ve Sotesspor Geleneksel Türk Okçuluğu Takımının adına tüm Türkiye’ye başarıyla duyuran takım kaptanı ve antrenörü Mustafa Can Bircan, yarışmaya çok iyi hazırlandıklarını ve emeklerinin karşılığını 2.olarak almalarının çok güzel olduğunun altını çizerek, şunları söyledi: ”Ekip olarak çok büyük özverilerde bulunarak böylesine önemli bir organizasyona hazırlandık. Emeğimizin karşılığını almanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kulüp başkanı Hasan Artar‘a ve sporcularıma verdikleri katkılardan ve gayretli çalışmalarından ötürü tebrik ediyorum”dedi. Bizlerde Somadaspor ekibi olarak; Sotesspor Geleneksel Türk Okçuluğu Takımını tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz..

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN